Сергеј пецка Митра: "Што ниси дао гол?"

Сергеј Милинковић-Савић цео дан "малтретира" Александра Митровића што није искористио бар једну од две гол-асистенције против Костарике. Голман Сампдорије о СМС-у: "Тај дечко ради шта јеб*** хоће!"

Фудбал 19.06.2018 | 17:15
Сергеј пецка Митра: "Што ниси дао гол?"
Добра атмосфера и расположење међу фудбалерима Србије после почетне победе на Мундијалу. Поподневна шетњу улицама Светлогорска, сумирање утисака и по која реч са новинарима који их прате у стопу.

Расположен је био ас Лација Сергеј Милинковић-Савић, о којем се и после утакмице са Костариком пишу хвалоспеви у италијанским медијима. Не само италијанским.

Да ће овај момак бити будућност Србије показао је у мечу против Костарике. "Маказице" (неоправдано досуђен офсајд), потом разигравање саиграча, пре свих Александра Митровића, којем је, као на тацни, дао две лопте... Робусни српски нападач, нажалост, није искористио бар једну идеалну шансу, када је имао "један на један" са Кејлором Навасом.

"Ма, не знам што није дао гол. Цео дан га запиткујем: 'Је ли, Митре, што ниси дао бар један гол?'", нашалио се Сергеј у разговору са извештачима српских медија.

Наставио је озбиљније: "Нема везе, битно је да је Коларов дао гол и да побеђујемо".

Вест о изненађујућем исходу меча Бразил - Швајцарска (1:1), "орлове" је дочекала по изласку из авиона из Самаре.

"Нисмо ни знали који је резултат, били смо у авиону док је трајала та утакмица. Очекивали смо други резултат, али шта је ту је, идемо на победу против Швајцарске", поручује СМС.

Италијански медији хвале игру Милинковић-Савића, али и Николе Миленковића. Презиме слично, разлика само у једном слову. Истичу да им је то била прва такмичарска утакмица за А тим Србије, а одиграли су као да имају 100 утакмица иза себе.

"Обојица играмо у Серији А, ја мало дуже од Блекија, али и он је прошлу сезону добро одиграо. Навикли смо на тај притисак. Можда и буде 100 утакмица (у дресу националног тима), дај боже", насмејао се Сергеј.

Игром Сергеја МИлинковић-Савића био је одушевљен и голман Сампдорије Емилијано Вивијано, који је у слободном преводу написао ово: "Тај ради шта хоће и како му се дигне".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар