Sergej pecka Mitra: "Što nisi dao gol?"

Sergej Milinković-Savić ceo dan "maltretira" Aleksandra Mitrovića što nije iskoristio bar jednu od dve gol-asistencije protiv Kostarike. Golman Sampdorije o SMS-u: "Taj dečko radi šta jeb*** hoće!"

Fudbal 19.06.2018 | 17:15
Sergej pecka Mitra: "Što nisi dao gol?"
Dobra atmosfera i raspoloženje među fudbalerima Srbije posle početne pobede na Mundijalu. Popodnevna šetnju ulicama Svetlogorska, sumiranje utisaka i po koja reč sa novinarima koji ih prate u stopu.

Raspoložen je bio as Lacija Sergej Milinković-Savić, o kojem se i posle utakmice sa Kostarikom pišu hvalospevi u italijanskim medijima. Ne samo italijanskim.

Da će ovaj momak biti budućnost Srbije pokazao je u meču protiv Kostarike. "Makazice" (neopravdano dosuđen ofsajd), potom razigravanje saigrača, pre svih Aleksandra Mitrovića, kojem je, kao na tacni, dao dve lopte... Robusni srpski napadač, nažalost, nije iskoristio bar jednu idealnu šansu, kada je imao "jedan na jedan" sa Kejlorom Navasom.

"Ma, ne znam što nije dao gol. Ceo dan ga zapitkujem: 'Je li, Mitre, što nisi dao bar jedan gol?'", našalio se Sergej u razgovoru sa izveštačima srpskih medija.

Nastavio je ozbiljnije: "Nema veze, bitno je da je Kolarov dao gol i da pobeđujemo".

Vest o iznenađujućem ishodu meča Brazil - Švajcarska (1:1), "orlove" je dočekala po izlasku iz aviona iz Samare.

"Nismo ni znali koji je rezultat, bili smo u avionu dok je trajala ta utakmica. Očekivali smo drugi rezultat, ali šta je tu je, idemo na pobedu protiv Švajcarske", poručuje SMS.

Italijanski mediji hvale igru Milinković-Savića, ali i Nikole Milenkovića. Prezime slično, razlika samo u jednom slovu. Ističu da im je to bila prva takmičarska utakmica za A tim Srbije, a odigrali su kao da imaju 100 utakmica iza sebe.

"Obojica igramo u Seriji A, ja malo duže od Blekija, ali i on je prošlu sezonu dobro odigrao. Navikli smo na taj pritisak. Možda i bude 100 utakmica (u dresu nacionalnog tima), daj bože", nasmejao se Sergej.

Igrom Sergeja MIlinković-Savića bio je oduševljen i golman Sampdorije Emilijano Vivijano, koji je u slobodnom prevodu napisao ovo: "Taj radi šta hoće i kako mu se digne".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar