Најважнији потпис у Роми - Ди Франческо до љета 2020.

Тренер Вучице пристао да продужи сарадњу за још годину дана.

Фудбал 24.06.2018 | 08:45
Најважнији потпис у Роми - Ди Франческо до љета 2020.
Рома је веома активна у овим мундијалским данима. После неколико појачања, у редовима клуба из италијанске престонице пао је можда и најважнији потпис овог лета – тренер Еузебио ди Франческо продужио је уговор до лета 2020. године.

Претходни уговор му је истицао у лето 2019, али с обзиром на партије које је пружала Рома у сезони на измаку, није чудо што је управа одлучила да награди талентованог стручњака.

“Веома сам срећан што настављам да живим ову авантуру са Ромом и њеним навијачима. Поносан сам што сам задобио поверење људи у клубу. Надам се да ће следећа сезона бити још боља“, рекао је Ди Франческо за клупски сајт.  

Председник Роме Џејмс Палота имао је доста разлога за задовољство због добро обављеног посла.

“Прошлог лета када смо ангажовали Еузебија, рекао сам да нам треба тренер који ће истовремено да извуче највише из екипе, али и да помогне младим талентима да се развијају. Успео је и једно и друго. Важно је да тренер има континуитет и стабилност“, казао је први човек Вучице.

Под вођством Ди Франческа, ове сезоне Рома је стигла до полуфинала Лиге шампиона, успут је елиминисала и Барселону, док је у Серији А заузела треће место, па ће се и на јесен бити део елитног континенталног такмичења.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар