Najvažniji potpis u Romi - Di Frančesko do ljeta 2020.

Trener Vučice pristao da produži saradnju za još godinu dana.

Fudbal 24.06.2018 | 08:45
Najvažniji potpis u Romi - Di Frančesko do ljeta 2020.
Roma je veoma aktivna u ovim mundijalskim danima. Posle nekoliko pojačanja, u redovima kluba iz italijanske prestonice pao je možda i najvažniji potpis ovog leta – trener Euzebio di Frančesko produžio je ugovor do leta 2020. godine.

Prethodni ugovor mu je isticao u leto 2019, ali s obzirom na partije koje je pružala Roma u sezoni na izmaku, nije čudo što je uprava odlučila da nagradi talentovanog stručnjaka.

“Veoma sam srećan što nastavljam da živim ovu avanturu sa Romom i njenim navijačima. Ponosan sam što sam zadobio poverenje ljudi u klubu. Nadam se da će sledeća sezona biti još bolja“, rekao je Di Frančesko za klupski sajt.  

Predsednik Rome Džejms Palota imao je dosta razloga za zadovoljstvo zbog dobro obavljenog posla.

“Prošlog leta kada smo angažovali Euzebija, rekao sam da nam treba trener koji će istovremeno da izvuče najviše iz ekipe, ali i da pomogne mladim talentima da se razvijaju. Uspeo je i jedno i drugo. Važno je da trener ima kontinuitet i stabilnost“, kazao je prvi čovek Vučice.

Pod vođstvom Di Frančeska, ove sezone Roma je stigla do polufinala Lige šampiona, usput je eliminisala i Barselonu, dok je u Seriji A zauzela treće mesto, pa će se i na jesen biti deo elitnog kontinentalnog takmičenja.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar