Договорено: Пантић још годину дана у Партизану!

Челси пристао да опет пошаље везисту на позајмицу у Хумску!

Фудбал 19.06.2018 | 15:40
Договорено: Пантић још годину дана у Партизану!
Данило Пантић ће и наредних годину дана провести на позајмици у редовима Партизана, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт. Он се данас прикључио тренинзима црно-белих пошто је добио зелено светло из Челсија да још једну сезону игра за клуб у којем је поникао. Тако је Партизан добио једно од највећих појачања с обзиром наПантићеве игре током минуле сезоне. 

Млади везиста је оживео каријеру летос када се вратио у Партизан после неуспешних епизода у Ексцелзиору и Витесеу. Био је један од најбољих играча Партизана током претходне сезоне и изборио место у младој репрезентацији, а потом и на ширем списку А селекције. После добрих игара, Партизан је решио да га задржи, али је кључеве држао Челси са којим има уговор на још годину дана. За њега се заинтересовао и Фенербахче, али пресудила је обострана жеља Пантића и Партизана да се сарадња настави. Млади репрезентативац се није прошле недеље појавио на прозивци јер није имао дозволу Челсија, али су лондонски клуб и београдски црно-бели и овај пут пронашли заједнички језик.

Прошле сезоне Пантић је у дресу Партизана одиграо 46 утакмица и постигао четири поготка. Иначе, поредПантића, тренинзима црно-белих у понедељак су се прикључили Марко Јанковић и Рикардо Гомеш који су имали нешто дужу паузу због репрезентативних обавеза.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар