Dogovoreno: Pantić još godinu dana u Partizanu!

Čelsi pristao da opet pošalje vezistu na pozajmicu u Humsku!

Fudbal 19.06.2018 | 15:40
Dogovoreno: Pantić još godinu dana u Partizanu!
Danilo Pantić će i narednih godinu dana provesti na pozajmici u redovima Partizana, saznaje MOZZART Sport. On se danas priključio treninzima crno-belih pošto je dobio zeleno svetlo iz Čelsija da još jednu sezonu igra za klub u kojem je ponikao. Tako je Partizan dobio jedno od najvećih pojačanja s obzirom naPantićeve igre tokom minule sezone. 

Mladi vezista je oživeo karijeru letos kada se vratio u Partizan posle neuspešnih epizoda u Ekscelzioru i Viteseu. Bio je jedan od najboljih igrača Partizana tokom prethodne sezone i izborio mesto u mladoj reprezentaciji, a potom i na širem spisku A selekcije. Posle dobrih igara, Partizan je rešio da ga zadrži, ali je ključeve držao Čelsi sa kojim ima ugovor na još godinu dana. Za njega se zainteresovao i Fenerbahče, ali presudila je obostrana želja Pantića i Partizana da se saradnja nastavi. Mladi reprezentativac se nije prošle nedelje pojavio na prozivci jer nije imao dozvolu Čelsija, ali su londonski klub i beogradski crno-beli i ovaj put pronašli zajednički jezik.

Prošle sezone Pantić je u dresu Partizana odigrao 46 utakmica i postigao četiri pogotka. Inače, poredPantića, treninzima crno-belih u ponedeljak su se priključili Marko Janković i Rikardo Gomeš koji su imali nešto dužu pauzu zbog reprezentativnih obaveza.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar