Николић жели дуплу круну и групну фазу ЛЕ с Партизаном!

Фудбалер Партизана Немања Николић рекао је да се нада да ће с новим клубом освојити "дуплу круну" и пласирати се у групну фазу Лиге Европе.

Фудбал 19.06.2018 | 16:45
Николић жели дуплу круну и групну фазу ЛЕ с Партизаном!
"Надам се да ће ове године наша екипа направити искорак више у Европи. Велики број играча је искуснији играњем у овом такмичењу, иако ће свакако бити тешко јер је реч о добрим екипама", рекао је Николић за клупски сајт.

Партизан ће име противника у квалификацијама за Лигу Европа сазнати у среду када је заказан жреб за прво и друго коло.

Када је реч о домаћем првенству, Николић је истакао да ће црно-бели у сваку утакмицу улазити са жељом да победе.

"Што се тиче домаћег првенства, ту нам је већ познат први противник – Радник из Сурдулице. У сваку утакмицу улазимо са жељом за победом што је и филозофија клуба. Свака утакмица се игра без калкулисања, на победу", рекао је Николић.

"Што се тиче мојих очекивања, слободно могу рећи да је то 'дупла круна', као и групна фаза ЛЕ, па ћемо за даље видети", додао је доскорашњи фудбалер Спартака.

Партизан се за нову сезону припрема већ десетак дана, а екипа у петак путује за Словенију на други део припрема.

"Сваки почетак припрема је тежак, форма се темпира за оно што нас тек очекује целе сезоне, јер сам сигуран да ћемо играти на три фронта. У Партизану се ради другачијим интензитетом што је нормално, јер је реч о клубу који је поштован како у Србији, тако и у Европи где се стално иде на титуле и трофеје. То наравно носи и одредјени притисак, али са тим се играч мора носити", рекао је Николић.

Николић се после скоро две недеље, како је навео, у Партизану осећа као код куће.

"Организација је феноменална као и сам СЦ Телеоптик. Терени, што је нама најважније, у одличном су стању, а уз то имамо и теретану и све предуслове за напредак. Ако могу да кажем, ово је пример једног добро организованог клуба који играчима пружа све, а уједно ствара нове играче и бори се за титуле", рекао је он.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар