Nikolić želi duplu krunu i grupnu fazu LE s Partizanom!

Fudbaler Partizana Nemanja Nikolić rekao je da se nada da će s novim klubom osvojiti "duplu krunu" i plasirati se u grupnu fazu Lige Evrope.

Fudbal 19.06.2018 | 16:45
Nikolić želi duplu krunu i grupnu fazu LE s Partizanom!
"Nadam se da će ove godine naša ekipa napraviti iskorak više u Evropi. Veliki broj igrača je iskusniji igranjem u ovom takmičenju, iako će svakako biti teško jer je reč o dobrim ekipama", rekao je Nikolić za klupski sajt.

Partizan će ime protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evropa saznati u sredu kada je zakazan žreb za prvo i drugo kolo.

Kada je reč o domaćem prvenstvu, Nikolić je istakao da će crno-beli u svaku utakmicu ulaziti sa željom da pobede.

"Što se tiče domaćeg prvenstva, tu nam je već poznat prvi protivnik – Radnik iz Surdulice. U svaku utakmicu ulazimo sa željom za pobedom što je i filozofija kluba. Svaka utakmica se igra bez kalkulisanja, na pobedu", rekao je Nikolić.

"Što se tiče mojih očekivanja, slobodno mogu reći da je to 'dupla kruna', kao i grupna faza LE, pa ćemo za dalje videti", dodao je doskorašnji fudbaler Spartaka.

Partizan se za novu sezonu priprema već desetak dana, a ekipa u petak putuje za Sloveniju na drugi deo priprema.

"Svaki početak priprema je težak, forma se tempira za ono što nas tek očekuje cele sezone, jer sam siguran da ćemo igrati na tri fronta. U Partizanu se radi drugačijim intenzitetom što je normalno, jer je reč o klubu koji je poštovan kako u Srbiji, tako i u Evropi gde se stalno ide na titule i trofeje. To naravno nosi i odredjeni pritisak, ali sa tim se igrač mora nositi", rekao je Nikolić.

Nikolić se posle skoro dve nedelje, kako je naveo, u Partizanu oseća kao kod kuće.

"Organizacija je fenomenalna kao i sam SC Teleoptik. Tereni, što je nama najvažnije, u odličnom su stanju, a uz to imamo i teretanu i sve preduslove za napredak. Ako mogu da kažem, ovo je primer jednog dobro organizovanog kluba koji igračima pruža sve, a ujedno stvara nove igrače i bori se za titule", rekao je on.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar