И Бен на Златибору: Звезда добро изгледа!

Нападач црвено-бијелих од овог понедјељка поново на располагању Владану Милојевићу.

Фудбал 19.06.2018 | 12:15
И Бен на Златибору: Звезда добро изгледа!
Изузимајући Немању Радоњића и Милана Родића, који су са репрезентацијом Србије на Свјетском првенству у Русији, тим Црвене звезде од овог понедјељка је комплетан.

Саиграчима се придружио и Ел Фарду Бен, којем је тренер Владан Милојевић дозволио нешто дужи одмор.

"Срећан сам што сам се поново вратио послије мало дужег одмора и лијепо је започети нову сезону. Одрадио сам први тренинг, имамо доста млађих играча овдје, али тим се није много промијенио. Остали смо без неколико фудбалера, али добро изгледамо. Радоњић и Родић су на Свјетском првенству, а то је одлично за клуб", рекао је Бен и додао:

"Осјећам се добро и спремно. Имао сам пар слободних дана више па сам одморан, али спреман сам за све што следи у наредним данима припрема".

Црвено-бијели ће данас сазнати име првог ривала у квалификацијама за Лигу шампиона, а убрзо потом обавиће се жријеб и за друго коло. Бен се нада да ће екипа успјети да стигне до коначног циља - пласмана у групу Лиге шампиона или Лиге Европе.

"Овај дио припрема је са разлогом тежак јер знамо шта нас чека и морамо бити спремни када изађемо на терен у првој утакмици квалификација. Спремамо се за тај двомеч, али ја се надам да ће их бити још три након тога".

Црвено-бијели тренутно тренирају на Златибору, одакле се враћају у четвртак, а већ у суботу селе се у Аустрију.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар