I Ben na Zlatiboru: Zvezda dobro izgleda!

Napadač crveno-bijelih od ovog ponedjeljka ponovo na raspolaganju Vladanu Milojeviću.

Fudbal 19.06.2018 | 12:15
I Ben na Zlatiboru: Zvezda dobro izgleda!
Izuzimajući Nemanju Radonjića i Milana Rodića, koji su sa reprezentacijom Srbije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, tim Crvene zvezde od ovog ponedjeljka je kompletan.

Saigračima se pridružio i El Fardu Ben, kojem je trener Vladan Milojević dozvolio nešto duži odmor.

"Srećan sam što sam se ponovo vratio poslije malo dužeg odmora i lijepo je započeti novu sezonu. Odradio sam prvi trening, imamo dosta mlađih igrača ovdje, ali tim se nije mnogo promijenio. Ostali smo bez nekoliko fudbalera, ali dobro izgledamo. Radonjić i Rodić su na Svjetskom prvenstvu, a to je odlično za klub", rekao je Ben i dodao:

"Osjećam se dobro i spremno. Imao sam par slobodnih dana više pa sam odmoran, ali spreman sam za sve što sledi u narednim danima priprema".

Crveno-bijeli će danas saznati ime prvog rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a ubrzo potom obaviće se žrijeb i za drugo kolo. Ben se nada da će ekipa uspjeti da stigne do konačnog cilja - plasmana u grupu Lige šampiona ili Lige Evrope.

"Ovaj dio priprema je sa razlogom težak jer znamo šta nas čeka i moramo biti spremni kada izađemo na teren u prvoj utakmici kvalifikacija. Spremamo se za taj dvomeč, ali ja se nadam da će ih biti još tri nakon toga".

Crveno-bijeli trenutno treniraju na Zlatiboru, odakle se vraćaju u četvrtak, a već u subotu sele se u Austriju.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar