"Леброне, твоја књига је већ написана, не труди се превише!"

Бивши НБА кошаркаш и звезда ЛА Лејкерса Шакил О'Нил каже да Леброн Џејмс не би требало да понови његову грешку и јури четврти прстен.

Фудбал 20.06.2018 | 13:30
"Леброне, твоја књига је већ написана, не труди се превише!"
Џејмс и Кливленд Кавалирси су остали без прстена и 2018. године након што су у финалу "почишћени" од Голден Стејт Вориорса са 4-0 у серији.

Кавсима нису помогла ни вансеријска издања најбољег кошаркаша данашњице и једног од најбољих свих времена.

Леброн већ има три прстена и због тога прослављени центар сматра да не треба да буде под притиском наредних сезона у познијим годинама каријере. 

"Мој проблем при крају каријере је био што сам покушавао да ућуткам свакога и био сам похлепан за још неким шампионским прстеном. Пошто сам узео три прстена сви су причали да не могу да освојим још неки. Зато сам освојио и четврти. Пошто сам то урадио, причали су да не могу да узмем још један. И онда сам шетао из тима у тим, Фикис, Кливленд, Бостон покушавајући да то урадим", рекао је О'Нил. 

Џејмс не мора то да ради јер ће свакако бити уписан као један од највећих играча свих времена када заврши каријеру, сматра Шек. 

"Неко ми је одавно рекао да је моја књига већ написана и пре последњих периода каријере. Можете да додате нешто, али књига је већ ту. Тако је и са Леброном. Он је већ превазишао многе легенде, оставвио је свој траг и има три прстена. Вероватно сад размишља 'требало би да освојим четврти, пре него што то уради Стеф Кари'. То му је можда сад у глави. Али да сам ја он, не бих покушавао да освојим четврти, пети и шести јер то неће бити битно. То је тек нешто више о чему би могло да се прича, нешто што се може додати на странице књиге. Он је легенда, у сталној расправи да ли је бољи он или Џордан, према томе, ту је где је",рекао је О'Нил. 

О'Нил је заједно са Џејмсом играо у сезони 2009/2010. у периоду када су се за превласт у НБА борили Лејкерси и Бостон Селтикси. Кавси су тада стигли до полуфинала Истока где су изгубили од Бостона 4-2.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар