Саво поручује Митру: Дајеш против Швајцарске!

Не секирам се за пролаз.  Саво Милошевић, потпредседник Фудбалског савеза Србије, похвалио је играче Србије на пруженој партији против Костарике и рекао да се не брине за пролаз, ако се фудбалери буду увек максимално залагали.

Фудбал 18.06.2018 | 13:45
Саво поручује Митру: Дајеш против Швајцарске!
Бивши голгетер репрезентације Србије, али и Југославије, задовољан је виђеним на отварању Мундијала.

"Мислим да можемо сви бити задовољно, мислим да смо игром заслужили и више у другом полувремену. Битно је да смо стартовали победом и да је била борба на завидном нивоу, нешто што нам је често фалило. Стварно само све похвале", рекао је Милошевић.

Милошевићу не замера младом Александру Митровићу на пропуштеним шансама и верује да ће он постићи неки гол на првенству, као и да је одиграо одличан меч упркос пропуштеним приликама.

"Митар је у последње две године дао баш доста голова, а не може то увек. Није лако давати константно голове. Данас нам на сву срећу није требао његов, али нека да против Швајцарске и супер. Он је радио феноменалан посао, данас није имао среће али је опет одрадио један феноменалан посао за екипу. Сви играчи су били пожртвовани и спремни, Тошић је ишао главом на копачку, и Љајић је одрадио феноменалан посао за екипу".

Србија је ово првенство почела исто као и 1998. у Француској, голом из слободног ударца, а тада је стрелац био Синиша Михајловић, док је сада гол постиогао Александар Коларов.

"Направили смо један корак, али имамо три утакмице и ово је само један корак. Окрећемо се утакмици са Швајцарском која ће бити још битнија и тежа. У колико наши момци буду давали свој максимум ја се не секирам за пролаз", изјавио је Саво Милошевић.

Потпредседник ФСС је пре меча поразговарао са фудбалерима, а открио је да им је саветовао како да играју против једне јужноамеричке селекције, пошто већина њих није још имала прилике да игра против селекција из тог дела света.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар