Savo poručuje Mitru: Daješ protiv Švajcarske!

Ne sekiram se za prolaz.  Savo Milošević, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, pohvalio je igrače Srbije na pruženoj partiji protiv Kostarike i rekao da se ne brine za prolaz, ako se fudbaleri budu uvek maksimalno zalagali.

Fudbal 18.06.2018 | 13:45
Savo poručuje Mitru: Daješ protiv Švajcarske!
Bivši golgeter reprezentacije Srbije, ali i Jugoslavije, zadovoljan je viđenim na otvaranju Mundijala.

"Mislim da možemo svi biti zadovoljno, mislim da smo igrom zaslužili i više u drugom poluvremenu. Bitno je da smo startovali pobedom i da je bila borba na zavidnom nivou, nešto što nam je često falilo. Stvarno samo sve pohvale", rekao je Milošević.

Miloševiću ne zamera mladom Aleksandru Mitroviću na propuštenim šansama i veruje da će on postići neki gol na prvenstvu, kao i da je odigrao odličan meč uprkos propuštenim prilikama.

"Mitar je u poslednje dve godine dao baš dosta golova, a ne može to uvek. Nije lako davati konstantno golove. Danas nam na svu sreću nije trebao njegov, ali neka da protiv Švajcarske i super. On je radio fenomenalan posao, danas nije imao sreće ali je opet odradio jedan fenomenalan posao za ekipu. Svi igrači su bili požrtvovani i spremni, Tošić je išao glavom na kopačku, i Ljajić je odradio fenomenalan posao za ekipu".

Srbija je ovo prvenstvo počela isto kao i 1998. u Francuskoj, golom iz slobodnog udarca, a tada je strelac bio Siniša Mihajlović, dok je sada gol postiogao Aleksandar Kolarov.

"Napravili smo jedan korak, ali imamo tri utakmice i ovo je samo jedan korak. Okrećemo se utakmici sa Švajcarskom koja će biti još bitnija i teža. U koliko naši momci budu davali svoj maksimum ja se ne sekiram za prolaz", izjavio je Savo Milošević.

Potpredsednik FSS je pre meča porazgovarao sa fudbalerima, a otkrio je da im je savetovao kako da igraju protiv jedne južnoameričke selekcije, pošto većina njih nije još imala prilike da igra protiv selekcija iz tog dela sveta.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar