Крстајић: Морамо остати на земљи

За Младена Крстајића је дебитантски наступ на Свјетском првенству као селектора био успјешан, пошто су “Орлови” с минималних 1:0 савладали Костарику.

Србија 17.06.2018 | 18:49
Крстајић: Морамо остати на земљи
Послије сусрета био је срећан, а заслуге за освојена три бода приписао је играчима.

"Најважнији је темељ, а имали смо праву атмосферу. Нисмо лагали јавност да имамо проблем, скупили смо се и радили. Момци су знали да неће ићи на мора са породицама. Послије напорне клупске сезоне они су дошли овдје и показали како се бори за Србију. И да смо, не дај Боже, изгубили стао бих иза ових момака", рекао је Крстајић.



Први корак ка пласману у нокаут фазу је направљен, а 44-годишњи Зеничанин позива на опрез, јер су преостали дуели са двије јаке репрезентације – Швајцарском и Бразилом.

"Без обзира на све, били смо свјесни да ћемо бити у проблему ако овај дуел добијемо или ако не побиједимо Швајцарску. Добили смо меч с Костариком и сада смо у доброј позицији, али морамо бити паметни. Морамо остати на земљи и спремити се за сљедећи меч", поручио је Крстајић.

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Xxx

17.06.2018 16:59

Моземо се поносит са Босанцима и Херцеговцима 3 тренера на Мундијалу иако је.требао, бити и четврти сретно Тренери..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Волим сто смо побиједили.

17.06.2018 17:44

Стварно смо играли спетљано. Тактицки кобинација није било, засто??? Све је то споро и успавано. Млитаво. Гол је био за 10. Свака цаст ! Ако овако поиграмо против Бразила, немамо ста да тразимо на терену. Де заиграјте срцем ! ! ! Ако мозе. Ако немозе баци копацке и готово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ти

17.06.2018 19:27

И ти си један од 10 милиона селектора.Па ста играти против екипе која 60 минута игра одбрану.Нема ту комбинације.Добро су играли Костарика зна фудбал.

Name

И

17.06.2018 20:18

Битно је добити Швајцарску,а против Бразила ће бити лакше.Јесте било мало трапаво,али прва је утакмица на СП за 8 играча.Вечерас је Бразил потцјенио Швајцарску,а Србија нема луксуз то да ради и то ће бити тежак меч.Чудно дјелује пошто су постигли гол из прекида,али Швајцарска лоше брани прекиде и играчи Србије су физички јачи од Швајцараца,а и Пријовић их зна до сржи пошто је играо код њих у кадетској и омладинској селекцији.Лихштајнер се нешто жалио на повреду и замјењен је и то би им био велики проблем јер им је он стуб тима.Нела Србија добије па макар било још трапавије.