Krstajić: Moramo ostati na zemlji

Za Mladena Krstajića je debitantski nastup na Svjetskom prvenstvu kao selektora bio uspješan, pošto su “Orlovi” s minimalnih 1:0 savladali Kostariku.

Srbija 17.06.2018 | 18:49
Krstajić: Moramo ostati na zemlji
Poslije susreta bio je srećan, a zasluge za osvojena tri boda pripisao je igračima.

"Najvažniji je temelj, a imali smo pravu atmosferu. Nismo lagali javnost da imamo problem, skupili smo se i radili. Momci su znali da neće ići na mora sa porodicama. Poslije naporne klupske sezone oni su došli ovdje i pokazali kako se bori za Srbiju. I da smo, ne daj Bože, izgubili stao bih iza ovih momaka", rekao je Krstajić.



Prvi korak ka plasmanu u nokaut fazu je napravljen, a 44-godišnji Zeničanin poziva na oprez, jer su preostali dueli sa dvije jake reprezentacije – Švajcarskom i Brazilom.

"Bez obzira na sve, bili smo svjesni da ćemo biti u problemu ako ovaj duel dobijemo ili ako ne pobijedimo Švajcarsku. Dobili smo meč s Kostarikom i sada smo u dobroj poziciji, ali moramo biti pametni. Moramo ostati na zemlji i spremiti se za sljedeći meč", poručio je Krstajić.

(Agencije)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Xxx

17.06.2018 16:59

Mozemo se ponosit sa Bosancima i Hercegovcima 3 trenera na Mundijalu iako je.trebao, biti i četvrti sretno Treneri..

ODGOVORITE
Name

Volim sto smo pobijedili.

17.06.2018 17:44

Stvarno smo igrali spetljano. Takticki kobinacija nije bilo, zasto??? Sve je to sporo i uspavano. Mlitavo. Gol je bio za 10. Svaka cast ! Ako ovako poigramo protiv Brazila, nemamo sta da trazimo na terenu. De zaigrajte srcem ! ! ! Ako moze. Ako nemoze baci kopacke i gotovo.

ODGOVORITE
Name

I ti

17.06.2018 19:27

I ti si jedan od 10 miliona selektora.Pa sta igrati protiv ekipe koja 60 minuta igra odbranu.Nema tu kombinacije.Dobro su igrali Kostarika zna fudbal.

Name

I

17.06.2018 20:18

Bitno je dobiti Švajcarsku,a protiv Brazila će biti lakše.Jeste bilo malo trapavo,ali prva je utakmica na SP za 8 igrača.Večeras je Brazil potcjenio Švajcarsku,a Srbija nema luksuz to da radi i to će biti težak meč.Čudno djeluje pošto su postigli gol iz prekida,ali Švajcarska loše brani prekide i igrači Srbije su fizički jači od Švajcaraca,a i Prijović ih zna do srži pošto je igrao kod njih u kadetskoj i omladinskoj selekciji.Lihštajner se nešto žalio na povredu i zamjenjen je i to bi im bio veliki problem jer im je on stub tima.Nela Srbija dobije pa makar bilo još trapavije.