Стигао сам кући, немам повреде

Новинар Стефан Цветковић јавио се агенцији Бета телефоном и рекао да је стигао кући, да није повријеђен и да ће у наредним данима одржати конференцију за новинаре

Србија 17.06.2018 | 18:43
Стигао сам кући, немам повреде
Како је навео, на конференцији ће "до најситнијих детаља" саопштити јавности шта се све с њим дешавало.

"Целокупној јавности, међународним и домаћим организацијама, свима се захваљујем на свему што су урадили за мене. Да није било реакције јавности, не бисмо се данас чули", рекао је Цветковић агенцији Бета.

Додао је да и њему и његовој породици много значи то што нису били остављени сами.

"Јавност је последње што је брана апсолутном лудилу. А од тог лудила треба да се плаше и они који га праве. Ја ћу до најситнијх детаља да обавестим јавност, то је моја обавеза према јавности", казао је Цветковић.

"Данас ми је омогућено да се слободно крећем", рекао је Цветковић и додао да га је полиција званично обавијестила да има својство оштећеног и да су га замолили да се у јавности не оглашава, како не би ометао истрагу.

"Сарађујем с полицијом, сваки њихов захтев сам испоштовао и данас сам замољен не будем јавно присутан. То ћу неко време да испоштујем", рекао је Цветковић.

(Агенције)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

сале

17.06.2018 18:07

Знаци да си безвредан цим си отет врацен без тразења пара без повреда а јос и зива те пустили знаци да си безнацајан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрекавац

17.06.2018 18:14

Ама, шта сви нешто паламуде, причају некакве мистерије, запетљавају ствари око ничега?! Дигла се свака бува да ухвати својих 5 минута популарности!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ди

17.06.2018 18:27

Лазов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лопурда

17.06.2018 18:30

Таквих као ти има на тргу Кранине велики број.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој - Лопурда

17.06.2018 18:56

Управо си изабрао адекватно име под којим писес а сто се тице нас на Давидовом тргу сретни смо сто ти и такви нису са нама.

Name

Шта

18.06.2018 04:47

На чему? На чијем тргу? Давидовом, а зашто молим те? Шта мислиш кад би био трг три брата који су погинули у рату или малог Гостића, или ... Бокесници, Давор је трећи дан рекао јављам се са Давидовог трга што вријеме више пролази све више вјерујем да му је то једино битно. Почео је да се ухапсе убице, па онда додао јатаке, па наручиоце, па рок до рођендана, па дуња, па избора. Он зна ко му је убио дијете али чека да то власт уради. Па они имају пара није морао красти, па дају сто хиљда да се открије убица, а онда скупљају паре за адвокате итд итд итд. Све ми се то смучило. Заморно постаје. Полако се губи циљ проналаска убица, а све више прелази у политички обојену револуцију. СЗП до побједе, ово искрено мислим и подржавам. Нисам бот или ти робот, жив сам човјек који мисли другачије и на то има право.

Name

Са стране

17.06.2018 19:10

ЦИА се мало заиграла. Испадоше мајмуни! И они и ова слина плаћеничка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заре

18.06.2018 15:32

Ма куд те неко мало не пропусти кроз шаке, онако уз пут, вјерујем да би био много бољи а не овако замлаћујеш народ бајкама.

ОДГОВОРИТЕ