Stigao sam kući, nemam povrede

Novinar Stefan Cvetković javio se agenciji Beta telefonom i rekao da je stigao kući, da nije povrijeđen i da će u narednim danima održati konferenciju za novinare

Srbija 17.06.2018 | 18:43
Stigao sam kući, nemam povrede
Kako je naveo, na konferenciji će "do najsitnijih detalja" saopštiti javnosti šta se sve s njim dešavalo.

"Celokupnoj javnosti, međunarodnim i domaćim organizacijama, svima se zahvaljujem na svemu što su uradili za mene. Da nije bilo reakcije javnosti, ne bismo se danas čuli", rekao je Cvetković agenciji Beta.

Dodao je da i njemu i njegovoj porodici mnogo znači to što nisu bili ostavljeni sami.

"Javnost je poslednje što je brana apsolutnom ludilu. A od tog ludila treba da se plaše i oni koji ga prave. Ja ću do najsitnijh detalja da obavestim javnost, to je moja obaveza prema javnosti", kazao je Cvetković.

"Danas mi je omogućeno da se slobodno krećem", rekao je Cvetković i dodao da ga je policija zvanično obavijestila da ima svojstvo oštećenog i da su ga zamolili da se u javnosti ne oglašava, kako ne bi ometao istragu.

"Sarađujem s policijom, svaki njihov zahtev sam ispoštovao i danas sam zamoljen ne budem javno prisutan. To ću neko vreme da ispoštujem", rekao je Cvetković.

(Agencije)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

sale

17.06.2018 18:07

Znaci da si bezvredan cim si otet vracen bez trazenja para bez povreda a jos i ziva te pustili znaci da si beznacajan

ODGOVORITE
Name

Дрекавац

17.06.2018 18:14

Ама, шта сви нешто паламуде, причају некакве мистерије, запетљавају ствари око ничега?! Дигла се свака бува да ухвати својих 5 минута популарности!

ODGOVORITE
Name

Di

17.06.2018 18:27

Lazov.

ODGOVORITE
Name

lopurda

17.06.2018 18:30

Takvih kao ti ima na trgu Kranine veliki broj.

ODGOVORITE
Name

Joj - Lopurda

17.06.2018 18:56

Upravo si izabrao adekvatno ime pod kojim pises a sto se tice nas na Davidovom trgu sretni smo sto ti i takvi nisu sa nama.

Name

Šta

18.06.2018 04:47

Na čemu? Na čijem trgu? Davidovom, a zašto molim te? Šta misliš kad bi bio trg tri brata koji su poginuli u ratu ili malog Gostića, ili ... Bokesnici, Davor je treći dan rekao javljam se sa Davidovog trga što vrijeme više prolazi sve više vjerujem da mu je to jedino bitno. Počeo je da se uhapse ubice, pa onda dodao jatake, pa naručioce, pa rok do rođendana, pa dunja, pa izbora. On zna ko mu je ubio dijete ali čeka da to vlast uradi. Pa oni imaju para nije morao krasti, pa daju sto hiljda da se otkrije ubica, a onda skupljaju pare za advokate itd itd itd. Sve mi se to smučilo. Zamorno postaje. Polako se gubi cilj pronalaska ubica, a sve više prelazi u politički obojenu revoluciju. SZP do pobjede, ovo iskreno mislim i podržavam. Nisam bot ili ti robot, živ sam čovjek koji misli drugačije i na to ima pravo.

Name

Sa strane

17.06.2018 19:10

CIA se malo zaigrala. Ispadoše majmuni! I oni i ova slina plaćenička.

ODGOVORITE
Name

Zare

18.06.2018 15:32

Ma kud te neko malo ne propusti kroz šake, onako uz put, vjerujem da bi bio mnogo bolji a ne ovako zamlaćuješ narod bajkama.

ODGOVORITE