Рома кренула по Пастореа!

Продаје Најнголана донела би новац за трансфер Аргентинца у Вечни град.

Фудбал 19.06.2018 | 09:00
Рома кренула по Пастореа!
Изгледа да је Хавијеру Пастореу суђено да се врати у Италију, али не у Интер који већ три прелазна рока покушава да осигура његов потпис, већ у Рому. Како наводи Газета дело Спорт, спортски директор Вучице Монћи осмислио је план како да ангажује аргентинског везисту Пари Сен Жермена.

Пасторе са Парижанима има уговор до јуна 2019. године, али свакако клуб неће да му прави проблем у избору нове средине. Поготово што ПСЖ мора да прода играче како би избегао казну због кршења правила финансијског фер-плеја. И то морају да ураде до 30. јуна и Рома жели да искористи и ту чињеницу.

Према тврдњама италијанских медија, ПСЖ је спреман да прода Пастореа за суму од око 25.000.000 евра. А фудбалер жели у новом клубу да има годишњу зараду од 5.000.000 евра.

А како би Рома пронашла новац за овај трансфер? Продајом Раџе Најнголана миланском Интеру и то за суму од око 30.000.000 европских новчаница.

Иначе, лондонски Вест Хем је претходних дана словио као клуб који је показао најозбиљније интересовање за Пастореа, али сам фудбалер није заинтересован за одлазак на Острво.

У досадашњем току прелазног рока Рома је већ ангажовала Анту Ћорића, Брајана Кристантеа, Ивана Маркана и Џастина Клајверта.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар