Roma krenula po Pastorea!

Prodaje Najngolana donela bi novac za transfer Argentinca u Večni grad.

Fudbal 19.06.2018 | 09:00
Roma krenula po Pastorea!
Izgleda da je Havijeru Pastoreu suđeno da se vrati u Italiju, ali ne u Inter koji već tri prelazna roka pokušava da osigura njegov potpis, već u Romu. Kako navodi Gazeta delo Sport, sportski direktor Vučice Monći osmislio je plan kako da angažuje argentinskog vezistu Pari Sen Žermena.

Pastore sa Parižanima ima ugovor do juna 2019. godine, ali svakako klub neće da mu pravi problem u izboru nove sredine. Pogotovo što PSŽ mora da proda igrače kako bi izbegao kaznu zbog kršenja pravila finansijskog fer-pleja. I to moraju da urade do 30. juna i Roma želi da iskoristi i tu činjenicu.

Prema tvrdnjama italijanskih medija, PSŽ je spreman da proda Pastorea za sumu od oko 25.000.000 evra. A fudbaler želi u novom klubu da ima godišnju zaradu od 5.000.000 evra.

A kako bi Roma pronašla novac za ovaj transfer? Prodajom Radže Najngolana milanskom Interu i to za sumu od oko 30.000.000 evropskih novčanica.

Inače, londonski Vest Hem je prethodnih dana slovio kao klub koji je pokazao najozbiljnije interesovanje za Pastorea, ali sam fudbaler nije zainteresovan za odlazak na Ostrvo.

U dosadašnjem toku prelaznog roka Roma je već angažovala Antu Ćorića, Brajana Kristantea, Ivana Markana i Džastina Klajverta.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar