Партизану опет измакао Дражић!

Левокрилни офанзивац има нови клуб.

Фудбал 18.06.2018 | 20:00
Партизану опет измакао Дражић!
Партизаново интересовање за Дејана Дражића било је актуелно током неколико минулих прелазних рокова, али је левокрилни офанзивац поново измакао црно-белима.

Момак који је поникао у Партизану од данас има нови клуб и каријеру наставља у - Словану из Братиславе.

Дражић је затворио неуспешно трогодишње поглавље у Селти, где није успео да се избори за место стандардног првотимца и сада ће у Словачкој покушати да фудбалски оживи. Он је са Слованом потписао четворогодишњи уговор, али финансијски детаљи нису познати.

„Дражића пратимо дуже време и коначно смо успели да завршимо посао. Дејан је врло брзо, технички поткован играч и добар у дуелима 'један на један'. Има свега 22 године, велики је потенцијал и може још много да напредује. Јако сам срећан што је дошао код нас, највише јер је интересовање за њега било велико“, рекао је потпредседник Слована Иван Комтрик.

Бивши играч ОФК Београда није крио задовољство због новог изазова у каријери.

„Нећу много да причам о себи јер желим да своје квалитете покажем на терену. Могу да обећам да ћу дати све од себе да будемо успешни. Знам да Слован увек има највише циљеве и желим да дам свој допринос сваком успеху“, кратко је поручио Дражић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар