Partizanu opet izmakao Dražić!

Levokrilni ofanzivac ima novi klub.

Fudbal 18.06.2018 | 20:00
Partizanu opet izmakao Dražić!
Partizanovo interesovanje za Dejana Dražića bilo je aktuelno tokom nekoliko minulih prelaznih rokova, ali je levokrilni ofanzivac ponovo izmakao crno-belima.

Momak koji je ponikao u Partizanu od danas ima novi klub i karijeru nastavlja u - Slovanu iz Bratislave.

Dražić je zatvorio neuspešno trogodišnje poglavlje u Selti, gde nije uspeo da se izbori za mesto standardnog prvotimca i sada će u Slovačkoj pokušati da fudbalski oživi. On je sa Slovanom potpisao četvorogodišnji ugovor, ali finansijski detalji nisu poznati.

„Dražića pratimo duže vreme i konačno smo uspeli da završimo posao. Dejan je vrlo brzo, tehnički potkovan igrač i dobar u duelima 'jedan na jedan'. Ima svega 22 godine, veliki je potencijal i može još mnogo da napreduje. Jako sam srećan što je došao kod nas, najviše jer je interesovanje za njega bilo veliko“, rekao je potpredsednik Slovana Ivan Komtrik.

Bivši igrač OFK Beograda nije krio zadovoljstvo zbog novog izazova u karijeri.

„Neću mnogo da pričam o sebi jer želim da svoje kvalitete pokažem na terenu. Mogu da obećam da ću dati sve od sebe da budemo uspešni. Znam da Slovan uvek ima najviše ciljeve i želim da dam svoj doprinos svakom uspehu“, kratko je poručio Dražić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar