Пике баш не воли Роналда: Доказани "падавичар"!

Дефанзивац Шпаније Ђерар Пике још једном показао да баш не мирише Кристијана Роналда.

Фудбал 16.06.2018 | 16:00
Пике баш не воли Роналда: Доказани "падавичар"!
Цео свет се диви Кристијану Роналду.

Човек је у једном дану добио условну казну затвора од две године и новчану казну од 18 милиона евра због избегавања плаћања пореза у Шпанији, а онда је то исто вече постигао хет-трик у мечу Португал - Шпанија на Мундијалу у Русији, спасавши своју репрезентацију пораза.

Португал је два пута водио (1:0, 2:1), али су Шпанци на крилима сјајног Дијега Косте и феноменалним голом Наћа Фернандеза, преокренули у своју корист, да би Роналда у финишу утакмице у Сочију, постигао спектакуларан гол из слобогнод ударца.

Занимљиво, био је то његов ПРВИ гол из слободног ударца на великим такмичењима(европска и светска првенства), а пробао је до сада 45 пута.   

Роналдо је постигао свој 51. хет-трик у каријери, а то је уједно био и 51. хет-трик у историји светских првенстава! Какав податак!

Иако је цела планета задовољена Роналдом, има и оних који га критикују. Један од њих је и синоћњи ривал, Ђерар Пике, дефанзивац Шпаније и Барселоне. Оптужио је Роналда за симулирање приликом акције на почетку меча, када је досуђен пенал над њим.

Пике је уверен да старт Наћа над Роналдом није био прекршај.

"Он је познати 'падавичар'. Кад год има прилику он падне у шеснаестерцу, а судије у већини случајева наседну", рекао је Пике после меча који је завршен 3:3.

Штопер Шпаније сматра да је његов тим био бољи и да је заслужио да победи.

"Имали смо више прилика од Португала. Они су три пута шутнули на наш гол и три пута су дали гол. Суочили смо се са пеналом у уводним минутима меча и на крају, када то узмете у обзир, онда морате да будете задовољни после свега", рекао је Пике.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар