Видео: Модрић љут због питања о Мамићу!

Ништа паметније? Капитен фудбалске репрезентације Хрватске Лука Модрић рекао је да је екипа спремна да направи велики резултат на Светском првенству, али се и наљутио на новинаре који су му постављали питања о Здравку Мамићу.

Фудбал 11.06.2018 | 13:00
Видео: Модрић љут због питања о Мамићу!
"Имамо добру генерацију, многи играчи играју у великим клубовима. Не само да играју већ су и носиоци игре. Имамо и ;младе који долазе. Ова репрезентација је спој младости и искуства. Са правом су велика очекивања од нас. Ми сами нод себе највише очекујемо и то више него што можете да се кладите," рекао је Модрић, пренела је Хина.

На питање да ли је ово можда последња прилика једне генерације за велики резултат, Модрић је рекао да се нада да притисак неће спутати играче.

"То се много помиње, али нас не оптерећује. Видећемо шта ће бити после Мундијала. Сада морамо да се концентришемо на сутрашњу утакмицу и на оне које долазе. Спремни смо да направимо резултат који ова екипа објективно може да направи", навео је играч Реал Мадрида.

Хрватска у суботу од 21 сат игра против Нигерије у Калињинграду, своју прву утакмицу на Светском првенству у Русији. Модрић је рекао да не размишља да ли је његова екипа фаворит, већ је рекао да зна колико је Нигерија квалитетна.



Одговор Модрића погледајте на 14.00.

"Ради се о јако незгодној екипи, Нигерија је можда и најбоља афричка екипа. Играју брзо, имају много брзе и опасне играче. Нема фаворита у првим утакмицама, биће изједначена утакмица", рекао је он.

Новинара "Гардијана" је занимало шта Модрић мисли о пресуди бившем челнику Динама из Загреба Здравка Мамића, који је неправоснао осудјен на шест година и шест месеци затвора за проневеру и утају пореза.

"Немате ништа паметније да питате? Ово је Светско првенство. Колику дуго сте се припремали да ме питате ово питање?", рекао је Модрић.

Против Модрића је подигнута оптужница да је дао лажан исказ на суђењу Мамићу везано за његов трансфер из Динама у Тотенхем 2008. године.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар