Video: Modrić ljut zbog pitanja o Mamiću!

Ništa pametnije? Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić rekao je da je ekipa spremna da napravi veliki rezultat na Svetskom prvenstvu, ali se i naljutio na novinare koji su mu postavljali pitanja o Zdravku Mamiću.

Fudbal 11.06.2018 | 13:00
Video: Modrić ljut zbog pitanja o Mamiću!
"Imamo dobru generaciju, mnogi igrači igraju u velikim klubovima. Ne samo da igraju već su i nosioci igre. Imamo i ;mlade koji dolaze. Ova reprezentacija je spoj mladosti i iskustva. Sa pravom su velika očekivanja od nas. Mi sami nod sebe najviše očekujemo i to više nego što možete da se kladite," rekao je Modrić, prenela je Hina.

Na pitanje da li je ovo možda poslednja prilika jedne generacije za veliki rezultat, Modrić je rekao da se nada da pritisak neće sputati igrače.

"To se mnogo pominje, ali nas ne opterećuje. Videćemo šta će biti posle Mundijala. Sada moramo da se koncentrišemo na sutrašnju utakmicu i na one koje dolaze. Spremni smo da napravimo rezultat koji ova ekipa objektivno može da napravi", naveo je igrač Real Madrida.

Hrvatska u subotu od 21 sat igra protiv Nigerije u Kalinjingradu, svoju prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Modrić je rekao da ne razmišlja da li je njegova ekipa favorit, već je rekao da zna koliko je Nigerija kvalitetna.



Odgovor Modrića pogledajte na 14.00.

"Radi se o jako nezgodnoj ekipi, Nigerija je možda i najbolja afrička ekipa. Igraju brzo, imaju mnogo brze i opasne igrače. Nema favorita u prvim utakmicama, biće izjednačena utakmica", rekao je on.

Novinara "Gardijana" je zanimalo šta Modrić misli o presudi bivšem čelniku Dinama iz Zagreba Zdravka Mamića, koji je nepravosnao osudjen na šest godina i šest meseci zatvora za proneveru i utaju poreza.

"Nemate ništa pametnije da pitate? Ovo je Svetsko prvenstvo. Koliku dugo ste se pripremali da me pitate ovo pitanje?", rekao je Modrić.

Protiv Modrića je podignuta optužnica da je dao lažan iskaz na suđenju Mamiću vezano za njegov transfer iz Dinama u Totenhem 2008. godine.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar