СП: Салах ће играти против Русије!

Селектор Египта објаснио зашто је најбољи фудбалер те репрезентације, упркос најавама да се опоравио од повреде, изостављен за дуел са Уругвајем.

Фудбал 16.06.2018 | 14:45
СП: Салах ће играти против Русије!
Светско првенство у Русији није добро почело по Египћане. Дуго су одолевали нападима Уругвајаца, али је после корнера у 89. минуту Хозе Хименез успео да пронађе пут лопти до мреже гола "фараона".

То значи да против Русије (19. јуна) и Саудијске Арабије (25. јуна) немају право на поразе уколико мисле да остану у конкуренцији за осмину финала, а значајну помоћ имаће због повратка свог најбољег играча, Мохамеда Салаха.

Очекивало се да нападач Ливерпула заигра и против Уругваја, међутим, Ектор Купер га није увео у игру.

"Салах ће имати важну улогу у будућим утакмицама. Желели смо да избегнемо ризик у овој, али мислим да ће бити спреман за следећу", рекао је Аргентинац са клупе Египта после утамице у Јекатеринбургу.

Подсетимо, Салах је повредио раме у финалу Лиге шампиона, када га је рвачким захватом оборио Серхио Рамос у намери да спречи контранапад Ливерпула. Због тога, први дуел своје репрезентације на Мундијалу после 30 година, Салах је преседео на клупи за резерве.

"Мохамед Салах је важан играч за нас, али морате да имате добар тим, а ми имамо добар тим", додао је Купер.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар