Изашао распоред сљедеће сезоне СЛС...

Врањанци дебитују на Маракани, Партизан у Сурдулици! ФК Црвена звезда ће одбрану титуле шампиона државе почети утакмицом против новајлије у лиги, екипе Динама из Врања, одлучено је жребом у СЦ у Старој Пазови.  158. "вечити дерби": Хумска, 22. септембар! Суперлига је саопштила распоред такмичења у сезони 2018/19.

Фудбал 15.06.2018 | 16:00
Изашао распоред сљедеће сезоне СЛС...
Нова сезона у фудбалској Супер лиги Србије почеће 21. јула.

Партизан ће у првом колу гостовати Раднику, нишки Раднички ће дочекати Пролетер из Новог Сада, а Спартак екипу Мачве.

Фудбалери Војводине ће нову сезону почети на свом "Карађорђу" утакмицом против Младости, Чукарички ће дочекати Земун, Вождовац екипу Бачке, а Напредак фудбалере Земуна.

Први "вечити дерби" између Партизана и Звезде играће се у деветом колу, 22. септембра, а домаћин ће бити црно-бели. Највећи ривали састаће се на стадиону "Рајко Митић" и 27. фебруара 2019. у оквиру 24. кола.

Фудбалска сезона 2018/19 полако хвата залет у Србији, паралелно са почетком Светског првенства у РУсији.

Суперлигаши су почели припреме, најуспешнији ће ускоро сазнати и имена ривала у евро-квалификацијама, а овог петка саопштен им је и распоред за такмичарску годину пред нама.

Нова сезона највишег фудбалског ранга у Србији почеће 21. априла.

У првом колу првенства, Црвена звезда почеће одбрану титуле против Динама на свом терену (под условом да Врањанци не одустану од такмичења), док ће Партизан почети домаћу сезону на истом месту где је успешно завршио претходну - у Сурдулици.

Први дерби биће одигран 22. септембра, на стадиону у Хумској, а други је заказан за треће "пролећно" коло, 27. фебруара, на стадиону "Рајко Митић".

Крај другог "круга" биће одигран 7. априла, после чега ће бити подељени бодови пред почетак плеј-офа. Као и до сада, домаћин те утакмице биће одређен на основу изгледа табеле уочи "сече" поена и почетка одлучујућег дела првенства.

Парови 1. кола (21. јул)

Црвена звезда - Динамо
Раднички - Пролетер
Вождовац - ОФК Бачка
Спартак - Мачва
Напредак - Рад
Чукарички - Земун
Војводина - Младост
Радник - Партизан.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар