Izašao raspored sljedeće sezone SLS...

Vranjanci debituju na Marakani, Partizan u Surdulici! FK Crvena zvezda će odbranu titule šampiona države početi utakmicom protiv novajlije u ligi, ekipe Dinama iz Vranja, odlučeno je žrebom u SC u Staroj Pazovi.  158. "večiti derbi": Humska, 22. septembar! Superliga je saopštila raspored takmičenja u sezoni 2018/19.

Fudbal 15.06.2018 | 16:00
Izašao raspored sljedeće sezone SLS...
Nova sezona u fudbalskoj Super ligi Srbije počeće 21. jula.

Partizan će u prvom kolu gostovati Radniku, niški Radnički će dočekati Proleter iz Novog Sada, a Spartak ekipu Mačve.

Fudbaleri Vojvodine će novu sezonu početi na svom "Karađorđu" utakmicom protiv Mladosti, Čukarički će dočekati Zemun, Voždovac ekipu Bačke, a Napredak fudbalere Zemuna.

Prvi "večiti derbi" između Partizana i Zvezde igraće se u devetom kolu, 22. septembra, a domaćin će biti crno-beli. Najveći rivali sastaće se na stadionu "Rajko Mitić" i 27. februara 2019. u okviru 24. kola.

Fudbalska sezona 2018/19 polako hvata zalet u Srbiji, paralelno sa početkom Svetskog prvenstva u RUsiji.

Superligaši su počeli pripreme, najuspešniji će uskoro saznati i imena rivala u evro-kvalifikacijama, a ovog petka saopšten im je i raspored za takmičarsku godinu pred nama.

Nova sezona najvišeg fudbalskog ranga u Srbiji počeće 21. aprila.

U prvom kolu prvenstva, Crvena zvezda počeće odbranu titule protiv Dinama na svom terenu (pod uslovom da Vranjanci ne odustanu od takmičenja), dok će Partizan početi domaću sezonu na istom mestu gde je uspešno završio prethodnu - u Surdulici.

Prvi derbi biće odigran 22. septembra, na stadionu u Humskoj, a drugi je zakazan za treće "prolećno" kolo, 27. februara, na stadionu "Rajko Mitić".

Kraj drugog "kruga" biće odigran 7. aprila, posle čega će biti podeljeni bodovi pred početak plej-ofa. Kao i do sada, domaćin te utakmice biće određen na osnovu izgleda tabele uoči "seče" poena i početka odlučujućeg dela prvenstva.

Parovi 1. kola (21. jul)

Crvena zvezda - Dinamo
Radnički - Proleter
Voždovac - OFK Bačka
Spartak - Mačva
Napredak - Rad
Čukarički - Zemun
Vojvodina - Mladost
Radnik - Partizan.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar