Вучућ: Новинар пронађен жив

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је после 30 сати тешког и напорног рада нестали новинар Стефан Цветковић у нашим рукама, жив и здрав, јавили су београдски медији.

Србија 15.06.2018 | 15:16
Вучућ: Новинар пронађен жив
- Тренутно је на испитивању - рекао је Вучић на конференцији за новинаре у Београду.

Новинар Стефан Цветковић из Беле Цркве нестао је прије два дана.

МУП је јуче саопштио да је полиција у Белој Цркви ноћас пронашла паркирани аутомобил за који је утврђено да га користи новинар и да је расписана потрага за њим.

"Полицијској станици Бела Црква ноћас је пријављено да се у Београдској улици у Белој Цркви налази паркирано путничко возило марке поло на коме су отворена возачева врата и упаљена светла. Полицијски службеници су одмах изашли на лице места, након чега ја утврђено да је реч о возилу које користи новинар Стефан Цветковић, а које је власништво његовог оца", наведено је у јучерашњем саопштењу.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

гдје

15.06.2018 13:31

су сад они паметњаковици сто коментарису како је убијен, како га дрзава уби, како је он ко Давид, итд. Згади се цовјеку кад сазна колико овде болесника има слободу да сваста писе.Макар да позелисе да се цовјек сто прије надје, вец одма болесници залајасе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кажем

15.06.2018 14:03

А мени се згади кад такви као ти једва чекају да лају на те паметњаковиће, а не згади ти се што убице младог Давида слободно ходају, живе с нама. Срам те било, гаде један!

Name

Деспот

15.06.2018 13:42

Пуно тога овај господин треба да објасни, нп у име кога и за кога је "нестао". Срећа па га је БИА пронашла прије него његови "пријатељи" и налагодавци. Пуно тога овдје смрди и подсјећа, молим Вас да ме неко погрешно не разумије, на догађаје у Српској у задња два мјесеца. Понављам срећа његова па га не послаше код уредника и власника дневних новина Еуропљанин из касних деведесетих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раца

15.06.2018 14:37

Нека је зив и здрав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

15.06.2018 17:47

Надам се да ће се много тога сада сазнати и многима ће бити нелагодно а некима надам се још нелагодније иза решетака.

ОДГОВОРИТЕ