Vučuć: Novinar pronađen živ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je posle 30 sati teškog i napornog rada nestali novinar Stefan Cvetković u našim rukama, živ i zdrav, javili su beogradski mediji.

Srbija 15.06.2018 | 15:16
Vučuć: Novinar pronađen živ
- Trenutno je na ispitivanju - rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve nestao je prije dva dana.

MUP je juče saopštio da je policija u Beloj Crkvi noćas pronašla parkirani automobil za koji je utvrđeno da ga koristi novinar i da je raspisana potraga za njim.

"Policijskoj stanici Bela Crkva noćas je prijavljeno da se u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi nalazi parkirano putničko vozilo marke polo na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svetla. Policijski službenici su odmah izašli na lice mesta, nakon čega ja utvrđeno da je reč o vozilu koje koristi novinar Stefan Cvetković, a koje je vlasništvo njegovog oca", navedeno je u jučerašnjem saopštenju.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

gdje

15.06.2018 13:31

su sad oni pametnjakovici sto komentarisu kako je ubijen, kako ga drzava ubi, kako je on ko David, itd. Zgadi se covjeku kad sazna koliko ovde bolesnika ima slobodu da svasta pise.Makar da pozelise da se covjek sto prije nadje, vec odma bolesnici zalajase.

ODGOVORITE
Name

Kažem

15.06.2018 14:03

A meni se zgadi kad takvi kao ti jedva čekaju da laju na te pametnjakoviće, a ne zgadi ti se što ubice mladog Davida slobodno hodaju, žive s nama. Sram te bilo, gade jedan!

Name

Despot

15.06.2018 13:42

Puno toga ovaj gospodin treba da objasni, np u ime koga i za koga je "nestao". Sreća pa ga je BIA pronašla prije nego njegovi "prijatelji" i nalagodavci. Puno toga ovdje smrdi i podsjeća, molim Vas da me neko pogrešno ne razumije, na događaje u Srpskoj u zadnja dva mjeseca. Ponavljam sreća njegova pa ga ne poslaše kod urednika i vlasnika dnevnih novina Europljanin iz kasnih devedesetih.

ODGOVORITE
Name

Raca

15.06.2018 14:37

Neka je ziv i zdrav.

ODGOVORITE
Name

Zoran

15.06.2018 17:47

Nadam se da će se mnogo toga sada saznati i mnogima će biti nelagodno a nekima nadam se još nelagodnije iza rešetaka.

ODGOVORITE