Јовановић: Што каже шеф, ашов у руке и ради!

Фудбалер Партизана Ђорђе Јовановић рекао је да екипа вредно тренира на почетку припрема и да зна да чему он треба да ради како би се побољшао.  Дао интервју за сајт, а да ли иде? Талентовани нападач Партизана зна на чему треба посебно да поради како би побољшао игру и желе да црно-бели следеће сезоне стигну до дупле круне "јер имају најквалитетнији тим у Србији".

Фудбал 15.06.2018 | 20:45
Јовановић: Што каже шеф, ашов у руке и ради!
Могуће да је питање сати када ће 19-годишњи нападач родом из Лепосавића, Ђорђе Јовановић, напустити Партизан.

Ипак, на сајту Партизана данас је објављен интервју управо са њим, без питања о томе да ли одлази у иностранство (белгијски Бриж). Штавише, Ђорђе Јовановић је говорио као да од трансфера неће бити ништа овог лета.

"Већ је прошло неколико дана и као и увек вредно се тренира. Имамо по два тренинга дневно, некада један, али је сав фокус усмерен да се што боље екипа припреми за првенство", рекао је Јовановић за клупски сајт.

Млади нападач Партизана фокусиран је на своје обавезе у Партизану, иако су бројни београдски медији јуче пренели да је близу преласка у белгијски Бриж.

"Лакше је јер смо не само сви на окупу већ пре свега познајемо шта шеф тражи од нас тако да нема периода адаптације. Ашов у руке и ради, што каже шеф", рекао је Јовановић.

Он је открио и које су му жеље за наредни период.

"Што се тиче Партизана, очекујем да у наредној сезони освоји 'дуплу круну', јер имамо најквалитетнији тим у Србији, а исто тако очекујем и Лигу Европе", рекао је 19-годишњи Јовановић.

Јовановић је фудбал почео да тренира са непуних шест година у родном Лепосавићу у фудбалском клубу Космет код тренера Небојше Нинчића.

"Мој таленат је препознао покојни чика Трба на турниру у Гучи и могу рећи да је он најзаслужнији за долазак у Партизан", рекао је Јовановић, који је прве две године долазио само викендом да игра утакмице, да би се по завршетку седмог разреда основне школе преселио за Београд.

"Мој први тренер у Партизану био је Драган Кецман, човек који ме је научио већину ствари које данас знам на терену и слободно могу рећи најзаслужнији што сам данас овде у првом тиму Партизана. После тога ме преузима Џевад Прекази који ми је пуно помогао у индивидуалном раду и усавршио моје фудбалско знање. И као награда за све је уследио позив за припреме са Партизаном. Тада није било срећнијег човека од мене", додао је он.

Јовановић је навео да није и нема узоре, али је открио игра којих играча му се допада.

"Не могу да кажем да сам имао идоле, нити тада нити сада, али ми се свидја како игра Роналдо, а од наших Александар Митровић. Што се тиче моје игре и квалитета свестан сам да сам још млад и да тек треба да се изградим као фудбалер. Још много рада и тренинга је испред мене, а посебно на чему ћу радити је лева нога и још понеки детаљи", рекао је он.

Ђорђе Јовановић, као и остали фудбалери, прати Светско првенство у Русији.

"Наравно да пратим, то је посластица за сваког фудбалера. Надам се да ће наша репрезентација успети да се што боље пласира на овом Светском првенству и уједно са одличним тимом догура до саме завршнице", рекао је Јовановић.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар