Jovanović: Što kaže šef, ašov u ruke i radi!

Fudbaler Partizana Đorđe Jovanović rekao je da ekipa vredno trenira na početku priprema i da zna da čemu on treba da radi kako bi se poboljšao.  Dao intervju za sajt, a da li ide? Talentovani napadač Partizana zna na čemu treba posebno da poradi kako bi poboljšao igru i žele da crno-beli sledeće sezone stignu do duple krune "jer imaju najkvalitetniji tim u Srbiji".

Fudbal 15.06.2018 | 20:45
Jovanović: Što kaže šef, ašov u ruke i radi!
Moguće da je pitanje sati kada će 19-godišnji napadač rodom iz Leposavića, Đorđe Jovanović, napustiti Partizan.

Ipak, na sajtu Partizana danas je objavljen intervju upravo sa njim, bez pitanja o tome da li odlazi u inostranstvo (belgijski Briž). Štaviše, Đorđe Jovanović je govorio kao da od transfera neće biti ništa ovog leta.

"Već je prošlo nekoliko dana i kao i uvek vredno se trenira. Imamo po dva treninga dnevno, nekada jedan, ali je sav fokus usmeren da se što bolje ekipa pripremi za prvenstvo", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Mladi napadač Partizana fokusiran je na svoje obaveze u Partizanu, iako su brojni beogradski mediji juče preneli da je blizu prelaska u belgijski Briž.

"Lakše je jer smo ne samo svi na okupu već pre svega poznajemo šta šef traži od nas tako da nema perioda adaptacije. Ašov u ruke i radi, što kaže šef", rekao je Jovanović.

On je otkrio i koje su mu želje za naredni period.

"Što se tiče Partizana, očekujem da u narednoj sezoni osvoji 'duplu krunu', jer imamo najkvalitetniji tim u Srbiji, a isto tako očekujem i Ligu Evrope", rekao je 19-godišnji Jovanović.

Jovanović je fudbal počeo da trenira sa nepunih šest godina u rodnom Leposaviću u fudbalskom klubu Kosmet kod trenera Nebojše Ninčića.

"Moj talenat je prepoznao pokojni čika Trba na turniru u Guči i mogu reći da je on najzaslužniji za dolazak u Partizan", rekao je Jovanović, koji je prve dve godine dolazio samo vikendom da igra utakmice, da bi se po završetku sedmog razreda osnovne škole preselio za Beograd.

"Moj prvi trener u Partizanu bio je Dragan Kecman, čovek koji me je naučio većinu stvari koje danas znam na terenu i slobodno mogu reći najzaslužniji što sam danas ovde u prvom timu Partizana. Posle toga me preuzima Dževad Prekazi koji mi je puno pomogao u individualnom radu i usavršio moje fudbalsko znanje. I kao nagrada za sve je usledio poziv za pripreme sa Partizanom. Tada nije bilo srećnijeg čoveka od mene", dodao je on.

Jovanović je naveo da nije i nema uzore, ali je otkrio igra kojih igrača mu se dopada.

"Ne mogu da kažem da sam imao idole, niti tada niti sada, ali mi se svidja kako igra Ronaldo, a od naših Aleksandar Mitrović. Što se tiče moje igre i kvaliteta svestan sam da sam još mlad i da tek treba da se izgradim kao fudbaler. Još mnogo rada i treninga je ispred mene, a posebno na čemu ću raditi je leva noga i još poneki detalji", rekao je on.

Đorđe Jovanović, kao i ostali fudbaleri, prati Svetsko prvenstvo u Rusiji.

"Naravno da pratim, to je poslastica za svakog fudbalera. Nadam se da će naša reprezentacija uspeti da se što bolje plasira na ovom Svetskom prvenstvu i ujedno sa odličnim timom dogura do same završnice", rekao je Jovanović.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar