Сбербанка: Дар вртићу у Српцу

Сбербанк а. д Бања Лука је финансијски подржала ЈУ „Наша радост“ из Српца. Донаторска средства је у име Јавне установе примила директорица Дијана Миланковић, а донацију у име Сбербанк а. д. Бања Лука је предао руководилац филијале Србац Далибор Јокић.

Република Српска 15.06.2018 | 11:15
Сбербанка: Дар вртићу у Српцу

Овом приликом је директорица Миланковић изразила велику захвалност у име Јавне установе „Наша радост“ а због донираних средстава са којима је опремљена кухиња вртића.

„Изузетно нам је драго што нам је Сбербанк а.д. Бања Лука изашла у сусрет и помогла при свакодневном збрињавању дјеце која се налазе у нашем вртићу.“

Далибор Јокић, руководилац филијале Србац, Сбербанк а.д. Бања Лука је овом приликом истакао да Сбербанк а.д. Бања Лука увијек настоји да помогне општинама широм Републике Српске.



„Велико нам је задовољство што смо могли изаћи у сусрет потребама вртића „Наша радост“, јер тиме помажемо најмлађима којима је наша помоћ најпотребнија. Сбербанк а.д. Бањалука континуирано учествује у друштвено-одговорним пројектима јер смо свјесни да је локалним заједницама у којима послујемо потребна наша помоћ.

Само кроз подршку правим вриједностима друштва можемо створити боље и напредније окружење за све нас“, истакао је овом приликом Јокић.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Лихвари

15.06.2018 16:42

Банке неком помажу? Које лицемјерство. Овај луд, она збуњена...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

15.06.2018 17:45

Банке пљацкају овај народ, а онда као они неком помазу.Фуј.