У суботу помен борцима СРК ВРС

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић донио је одлуку о образовању делегације Народне скупштине која ће у суботу, 16. јуна 2018. године, на Сокоцу, присуствовати обиљежавању годишњице одбране Сарајевско-романијске регије.

Република Српска 15.06.2018 | 10:15
У суботу помен борцима СРК ВРС
Делегација Народне скупштине, коју чине народни посланици Марко Видаковић, Недељко Милаковић и Мирослав Брчкало, у 11.00 часова, на војничком гробљу „Мали Зејтинлик“ на Сокоцу, присуствоваће помену и полагању вијенаца погинулим борцима Сарајевско-романијске, након чега је предвиђено обраћање званичника.

Парастос погинулим борцима биће служен у 12.00 часова у манастиру Светог Георгија на Равној Романији.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Снсд

15.06.2018 11:09

За Ста су се они борили, ионако су у паклу били под земљом или овде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

15.06.2018 11:27

Залим свакога ко је изгубио зивот - али не видим никакве користи од тога за презивјеле. Напротив, боље би стојали на предратним позицијама него данас - нестајемо!

Name

РОМАНИЈА

15.06.2018 19:38

Зали бозе младости заста зивоте дадосе , да знају за кига су гинули сами би се закопали јос једном, Додик је пљунуо на ове борце и све друге који су страдали, у миру изгубисмо све , а зивоте младе дадосе на залост да би лопови и ратни профитери попут Милета ронхила и многи други крцмили све сто стигну. Да се сутра зарати немојте да мислите да би висе ико пуску узео, види се заста смо гинули. Висе никад , зивот је најпреци. У октобру хитно промјене или да се полако купимо сви с ови простора .