U subotu pomen borcima SRK VRS

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović donio je odluku o obrazovanju delegacije Narodne skupštine koja će u subotu, 16. juna 2018. godine, na Sokocu, prisustvovati obilježavanju godišnjice odbrane Sarajevsko-romanijske regije.

Republika Srpska 15.06.2018 | 10:15
U subotu pomen borcima SRK VRS
Delegacija Narodne skupštine, koju čine narodni poslanici Marko Vidaković, Nedeljko Milaković i Miroslav Brčkalo, u 11.00 časova, na vojničkom groblju „Mali Zejtinlik“ na Sokocu, prisustvovaće pomenu i polaganju vijenaca poginulim borcima Sarajevsko-romanijske, nakon čega je predviđeno obraćanje zvaničnika.

Parastos poginulim borcima biće služen u 12.00 časova u manastiru Svetog Georgija na Ravnoj Romaniji.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Snsd

15.06.2018 11:09

Za Sta su se oni borili, ionako su u paklu bili pod zemljom ili ovde.

ODGOVORITE
Name

roki

15.06.2018 11:27

Zalim svakoga ko je izgubio zivot - ali ne vidim nikakve koristi od toga za prezivjele. Naprotiv, bolje bi stojali na predratnim pozicijama nego danas - nestajemo!

Name

ROMANIJA

15.06.2018 19:38

Zali boze mladosti zasta zivote dadose , da znaju za kiga su ginuli sami bi se zakopali jos jednom, Dodik je pljunuo na ove borce i sve druge koji su stradali, u miru izgubismo sve , a zivote mlade dadose na zalost da bi lopovi i ratni profiteri poput Mileta ronhila i mnogi drugi krcmili sve sto stignu. Da se sutra zarati nemojte da mislite da bi vise iko pusku uzeo, vidi se zasta smo ginuli. Vise nikad , zivot je najpreci. U oktobru hitno promjene ili da se polako kupimo svi s ovi prostora .