Старица јауцима отјерала лопова

Преплашена осамдесетдвогодишња старица Милица Крејић из селу Рађићи, надомак Кнежева, успјела је јаукањем отјерати лопова који јој је под окриљем ноћи покушао провалити у кућу.

Република Српска 15.06.2018 | 08:01
Старица јауцима отјерала лопова
То је за "Независне" испричао њен син и додао да је крадљивац у кућу његове мајке намјеравао упасти у глуво доба ноћи између уторка и сриједе, и то око два сата након поноћи.

"Пошто ју је преплашио, односно лупањем пробудио, кад је она почела јаукати он је побјегао, а иза себе је оставио љестве прислоњене уз прозор који није могао отворити, те штап дужине око три метра", прича њен син.

Он каже да његова мајка живи сама те да је он удаљен од ње око 300 метара.

"Поред куће у којој она живи налазе се још двије, али нису близу. Удаљене су стотинак метара од ње", напомиње старичин син.

Милица је, каже, након свега преплашена јер је снага издаје и није у могућности да се бори са нападачем уколико би поново покушао да је покраде.

Додаје да је у питању мирно село, удаљено око девет километара од Кнежева, те да сељани сличне непријатне случајеве раније нису имали.

"Пријавио сам овај случај полицији у Кнежеву, били су полицајци и извршили увиђај. Надам се да ће провалник бити пронађен", наглашава он.

Из полиције су за "Независне" потврдили да им је случај пријављен, те да се по тој пријави поступа.

(Независне новине) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Па

15.06.2018 06:49

Друже мајка ти је доста стара да би живјела сама! Узми је код себе! Ако не смета снајки?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРО

15.06.2018 07:57

МА ДАМИ ЈЕ НАЦ КО ВОЛИ СВЕКРВУ НЕМА ТЕ ЗЕНЕ НИТИ ЦЕ СЕ РОДИТ ДАНАСЊЕ СНАЈКЕ НЕВОЛЕ НИ САМЕ СЕБЕ А КАМОЛИ СВЕКРВУ СВАКА ГЛЕДА КАКО НАЦ СВАЛЕРА И КУД ОТИЦ НАСМИНКАТ СЕ НОКТЕ ДОГРАДИТ ОБУЦ СЕ И У СВАЛЕРАЦИЈУ СВЕ СУ ДО ЈЕДНЕ ИСТЕ СРАМНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туга голема

15.06.2018 08:48

Син сам са супругом живи 100 м од куће у којој живи сама мајка, којој је муж умро прије два мјесеца, други син у БЛ, као и кћерка која сама живи у кући. Бригу за мајком показују само преко новинара. Баш јадно и жалосно!