Starica jaucima otjerala lopova

Preplašena osamdesetdvogodišnja starica Milica Krejić iz selu Rađići, nadomak Kneževa, uspjela je jaukanjem otjerati lopova koji joj je pod okriljem noći pokušao provaliti u kuću.

Republika Srpska 15.06.2018 | 08:01
Starica jaucima otjerala lopova
To je za "Nezavisne" ispričao njen sin i dodao da je kradljivac u kuću njegove majke namjeravao upasti u gluvo doba noći između utorka i srijede, i to oko dva sata nakon ponoći.

"Pošto ju je preplašio, odnosno lupanjem probudio, kad je ona počela jaukati on je pobjegao, a iza sebe je ostavio ljestve prislonjene uz prozor koji nije mogao otvoriti, te štap dužine oko tri metra", priča njen sin.

On kaže da njegova majka živi sama te da je on udaljen od nje oko 300 metara.

"Pored kuće u kojoj ona živi nalaze se još dvije, ali nisu blizu. Udaljene su stotinak metara od nje", napominje staričin sin.

Milica je, kaže, nakon svega preplašena jer je snaga izdaje i nije u mogućnosti da se bori sa napadačem ukoliko bi ponovo pokušao da je pokrade.

Dodaje da je u pitanju mirno selo, udaljeno oko devet kilometara od Kneževa, te da seljani slične neprijatne slučajeve ranije nisu imali.

"Prijavio sam ovaj slučaj policiji u Kneževu, bili su policajci i izvršili uviđaj. Nadam se da će provalnik biti pronađen", naglašava on.

Iz policije su za "Nezavisne" potvrdili da im je slučaj prijavljen, te da se po toj prijavi postupa.

(Nezavisne novine) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Pa

15.06.2018 06:49

Druže majka ti je dosta stara da bi živjela sama! Uzmi je kod sebe! Ako ne smeta snajki?

ODGOVORITE
Name

PERO

15.06.2018 07:57

MA DAMI JE NAC KO VOLI SVEKRVU NEMA TE ZENE NITI CE SE RODIT DANASNJE SNAJKE NEVOLE NI SAME SEBE A KAMOLI SVEKRVU SVAKA GLEDA KAKO NAC SVALERA I KUD OTIC NASMINKAT SE NOKTE DOGRADIT OBUC SE I U SVALERACIJU SVE SU DO JEDNE ISTE SRAMNO

ODGOVORITE
Name

Tuga golema

15.06.2018 08:48

Sin sam sa suprugom živi 100 m od kuće u kojoj živi sama majka, kojoj je muž umro prije dva mjeseca, drugi sin u BL, kao i kćerka koja sama živi u kući. Brigu za majkom pokazuju samo preko novinara. Baš jadno i žalosno!