Прекинуо пресс, јер га звао Путин

Када Владимир Путин зове не постоји пропуштени позив. Најновији доказ за то смо видјели на прес конференцији након меча Русије и Саудијске Арабије (5:0) када се селектор домаћина Станислав Черчесов ишуњао да би се јавио на телефон.

Свијет 14.06.2018 | 22:14
Прекинуо пресс, јер га звао Путин
Руски стратег је у једном тренутку изашао са конференције за новинаре да би обавио изузетно важан позив. Иако је разговор кратко трајао, из сваке касније ријечи тренера је исијавало (страхо)поштовање.

-Звао ме је управо шеф државе да ми честита и рекао ми да пренесем тиму његове похвале, те да наставимо да играмо на овај начин – рекао је Черчесов.

Ово су ријечи које је изабрао да подијели са присутним новинарима и показао колико Руси озбиљно схватају овај шампионат, а у прилог томе иде и говор који је Путин одржао на отварању 21. шампионата свијета, преноси Блиц.

Остаје питање какав би се разговор водио да репрезентативци нису бриљирали и каква би тада била реакција државног врха.

(Српскаинфо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Безвезе

14.06.2018 20:25

Баш ми је без везе да баш сада Додик добије оспице и не оде по Путиновом позиву на отварање првенства.Штета,а био је припремио срцепарајући говор подршке Путину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мурија

14.06.2018 22:07

Ма какав додик забога.Господина Путина је срамота таквих кркана. Ко је Додик? Нико И ниста вани.нула од вриједно стилл.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тијана

15.06.2018 07:23

О, Господе Боже, која оптерећеност политиком. За Вас, смртници божји, не постоји тема за разговор. Толико сте опседнути Додиком, да све почиње и завршава с њим. Тако му само још више дајете на значају и ветра у леђа. Тако ми Вас је жао, јадно.