Prekinuo press, jer ga zvao Putin

Kada Vladimir Putin zove ne postoji propušteni poziv. Najnoviji dokaz za to smo vidjeli na pres konferenciji nakon meča Rusije i Saudijske Arabije (5:0) kada se selektor domaćina Stanislav Čerčesov išunjao da bi se javio na telefon.

Svijet 14.06.2018 | 22:14
Prekinuo press, jer ga zvao Putin
Ruski strateg je u jednom trenutku izašao sa konferencije za novinare da bi obavio izuzetno važan poziv. Iako je razgovor kratko trajao, iz svake kasnije riječi trenera je isijavalo (straho)poštovanje.

-Zvao me je upravo šef države da mi čestita i rekao mi da prenesem timu njegove pohvale, te da nastavimo da igramo na ovaj način – rekao je Čerčesov.

Ovo su riječi koje je izabrao da podijeli sa prisutnim novinarima i pokazao koliko Rusi ozbiljno shvataju ovaj šampionat, a u prilog tome ide i govor koji je Putin održao na otvaranju 21. šampionata svijeta, prenosi Blic.

Ostaje pitanje kakav bi se razgovor vodio da reprezentativci nisu briljirali i kakva bi tada bila reakcija državnog vrha.

(Srpskainfo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Bezveze

14.06.2018 20:25

Baš mi je bez veze da baš sada Dodik dobije ospice i ne ode po Putinovom pozivu na otvaranje prvenstva.Šteta,a bio je pripremio srceparajući govor podrške Putinu.

ODGOVORITE
Name

Murija

14.06.2018 22:07

Ma kakav dodik zaboga.Gospodina Putina je sramota takvih krkana. Ko je Dodik? Niko I nista vani.nula od vrijedno still.

ODGOVORITE
Name

tijana

15.06.2018 07:23

O, Gospode Bože, koja opterećenost politikom. Za Vas, smrtnici božji, ne postoji tema za razgovor. Toliko ste opsednuti Dodikom, da sve počinje i završava s njim. Tako mu samo još više dajete na značaju i vetra u leđa. Tako mi Vas je žao, jadno.