Каталонци јављају: Алисон у Реалу за 75.000.000 евра!

Какав посао Роме. . . ! Плус бонуси. . . Био би то рекордан трансфер за голмана!

Фудбал 18.06.2018 | 13:00
Каталонци јављају: Алисон у Реалу за 75.000.000 евра!
Није увек поуздано када Каталонци јављају вести везане за Реал Мадрид, али делује да Мундо Депортиво располаже информацијама. А оне кажу - Реал Мадрид је договорио долазак голмана Алисона Бекера за 75.000.000 евра! И на све то долазе бонуси. Постаће фудбалер Реала када се Мундијал буде завршио.

Рома је тражила 80.000.000 за Алисона, али су се два клуба договорила да цена буде за 5.000.000 евра нижа, али да се у уговор укључе бонуси.

Реал је све време фаворит да доведе Алисона, а за његове услуге заинтересовани су и Ливерпул и Челси. Каталонски сајт пише да је Бразилац био јасан и да је истакао да жели да оде из Роме само ако ће заиграти за Реал Мадрид.

Какав ће бити уговор? За сада се помиње уговор на пет година са опцијом продужетка на још једну сезону.

Ако заиста дође до оваквог епилога можемо само да скинемо капу Роми и да кажемо свака част! Алисона је Рома довела за само 8.000.000 евра када га је довела из Интернасионала 2016. године. А продаће га за 75.000.000!

Подсетимо да је Реал Мадрид ове вечери представио тренера Ђулена Лопетегија који се испоставио као наследник Зинедину Зидану на клупи Краљевског клуба.

Са одласком Зизуа отвара се могућност Флорентину Перезу да поново несметано доводи шљаштећа појачања, а уколико Алисон стигне за овај новац то ће свакако бити у Флорентиновом стилу.

И један од највећих голманских трансфера у историји! Заправо, Алисон би постао најскупљи голман у историји фудбала!

Ипак, треба рећи да би посао Реала могао да поквари Ливерпул који из очигледних разлога жели да доведе новог голмана. Само да Редсима Реал већ није побегао...

Подсетимо, Алисон се налази са репрезентацијом Бразила у Русији где ће Селесао играти у групи Е заједно са Србијом, Швајцарском и Костариком.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар