Katalonci javljaju: Alison u Realu za 75.000.000 evra!

Kakav posao Rome. . . ! Plus bonusi. . . Bio bi to rekordan transfer za golmana!

Fudbal 18.06.2018 | 13:00
Katalonci javljaju: Alison u Realu za 75.000.000 evra!
Nije uvek pouzdano kada Katalonci javljaju vesti vezane za Real Madrid, ali deluje da Mundo Deportivo raspolaže informacijama. A one kažu - Real Madrid je dogovorio dolazak golmana Alisona Bekera za 75.000.000 evra! I na sve to dolaze bonusi. Postaće fudbaler Reala kada se Mundijal bude završio.

Roma je tražila 80.000.000 za Alisona, ali su se dva kluba dogovorila da cena bude za 5.000.000 evra niža, ali da se u ugovor uključe bonusi.

Real je sve vreme favorit da dovede Alisona, a za njegove usluge zainteresovani su i Liverpul i Čelsi. Katalonski sajt piše da je Brazilac bio jasan i da je istakao da želi da ode iz Rome samo ako će zaigrati za Real Madrid.

Kakav će biti ugovor? Za sada se pominje ugovor na pet godina sa opcijom produžetka na još jednu sezonu.

Ako zaista dođe do ovakvog epiloga možemo samo da skinemo kapu Romi i da kažemo svaka čast! Alisona je Roma dovela za samo 8.000.000 evra kada ga je dovela iz Internasionala 2016. godine. A prodaće ga za 75.000.000!

Podsetimo da je Real Madrid ove večeri predstavio trenera Đulena Lopetegija koji se ispostavio kao naslednik Zinedinu Zidanu na klupi Kraljevskog kluba.

Sa odlaskom Zizua otvara se mogućnost Florentinu Perezu da ponovo nesmetano dovodi šljašteća pojačanja, a ukoliko Alison stigne za ovaj novac to će svakako biti u Florentinovom stilu.

I jedan od najvećih golmanskih transfera u istoriji! Zapravo, Alison bi postao najskuplji golman u istoriji fudbala!

Ipak, treba reći da bi posao Reala mogao da pokvari Liverpul koji iz očiglednih razloga želi da dovede novog golmana. Samo da Redsima Real već nije pobegao...

Podsetimo, Alison se nalazi sa reprezentacijom Brazila u Rusiji gde će Selesao igrati u grupi E zajedno sa Srbijom, Švajcarskom i Kostarikom.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar