Милијаш: ЛШ? Имамо шансу након дужег времена!

Али ништа не обећавамо! „За тако нешто је потребно и доста среће, али и доста рада. Почели смо да се спремамо на време за све што нас чека“, рекао је Милијаш.

Фудбал 15.06.2018 | 18:45
Милијаш: ЛШ? Имамо шансу након дужег времена!
Црвена звезда је одрадила први тренинг на Златибору, а екипу Владана Милојевића предводио је капитенНенад Милијаш, који је након јучерашњег кратког разговора са шефом струке донео одлуку да продужи уговор на још годину дана.

Искусни првотимац је добио нешто продужени одмор, али се није дуго чекало на његову одлуку да одигра и 10. сезону у црвено-белом дресу.

„Имао сам дан, два више одмора, након тога сам сео са шефом Милојевићем и управом клуба и брзо смо се све договорили за ову сезону. Прикључио сам се тренинзима и то је то, спремамо се за оно што нас чека“,рекао је Милијаш.

Амбиције навијача Црвене звезде нагло су порасле након једне од најуспешнијих сезона у новијој клупској историји.

„После дужег времена имамо шансу да се пласирамо у Лигу шампиона, што ће бити јако тешко и ништа не обећавамо. За тако нешто је потребно и доста среће, али и доста рада. Почели смо да се спремамо на време за све што нас чека, поготово и у првенству и купу, што је увек наш циљ“, поручује Милијаш.

Београђани на Златибору остају до 21. јуна, после чега се враћају за српску престоницу, а потом следи одлазак на завршни део припрема у Аустрији.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар