Milijaš: LŠ? Imamo šansu nakon dužeg vremena!

Ali ništa ne obećavamo! „Za tako nešto je potrebno i dosta sreće, ali i dosta rada. Počeli smo da se spremamo na vreme za sve što nas čeka“, rekao je Milijaš.

Fudbal 15.06.2018 | 18:45
Milijaš: LŠ? Imamo šansu nakon dužeg vremena!
Crvena zvezda je odradila prvi trening na Zlatiboru, a ekipu Vladana Milojevića predvodio je kapitenNenad Milijaš, koji je nakon jučerašnjeg kratkog razgovora sa šefom struke doneo odluku da produži ugovor na još godinu dana.

Iskusni prvotimac je dobio nešto produženi odmor, ali se nije dugo čekalo na njegovu odluku da odigra i 10. sezonu u crveno-belom dresu.

„Imao sam dan, dva više odmora, nakon toga sam seo sa šefom Milojevićem i upravom kluba i brzo smo se sve dogovorili za ovu sezonu. Priključio sam se treninzima i to je to, spremamo se za ono što nas čeka“,rekao je Milijaš.

Ambicije navijača Crvene zvezde naglo su porasle nakon jedne od najuspešnijih sezona u novijoj klupskoj istoriji.

„Posle dužeg vremena imamo šansu da se plasiramo u Ligu šampiona, što će biti jako teško i ništa ne obećavamo. Za tako nešto je potrebno i dosta sreće, ali i dosta rada. Počeli smo da se spremamo na vreme za sve što nas čeka, pogotovo i u prvenstvu i kupu, što je uvek naš cilj“, poručuje Milijaš.

Beograđani na Zlatiboru ostaju do 21. juna, posle čega se vraćaju za srpsku prestonicu, a potom sledi odlazak na završni deo priprema u Austriji.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar