Јувентус хоће Гаћиновића!

У питању би била трампа.

Фудбал 21.06.2018 | 16:00
Јувентус хоће Гаћиновића!
Јувентусова прва мета у летњем прелазном року је Сергеј Милинковић Савић, али он није једин Србин на радару. Стара дама размишља и о довођењу Мијата Гаћиновића!

Италијански и неки немачки медији јављају да је Јувентусов спортски директор Ђузепе Марота заинтересован да доведе српског везисту из Ајнтрахта. Тачније, клуб из Франкфурта се први обратио Јувентусу из потпуно другог разлога, а онда добио одговор да је Јуве заинтересован за Гаћиновића!

Наиме, Ајнтрахт је на листу приоритета у летњем прелазном року ставио довођење Јувентусовог младог нападача Алберта Ћерија. Он је прошле сезоне одиграо сјајно на позајмици у Перуђи и постигао 15 голова у Серији Б. Упркос томе, нема места у тиму Макса Алегрија због жестоке конкуренције и Јувентус је решио да га прода и наплати негове голове из Перуђе.

Када се Ајнтрахт јавио Јувентусу с намером да започне преговоре око Ћерија, добио је одговор да играч кошта 12.000.000 евра али и да је Јуве расположенији за трампу. Марота је предложио Немацима да им пошаље Ћерија у замену за Гаћиновића или у замену за холандског дефанзивца Џетра Виљемса. Обојица су неко време на радару Бјанконера као потенцијална појачања и сада се указала шанса да дођу до једног од њих. Засад је у питању само идеја, али и свакако велика сатисфакција за српског везисту.

Ипак, мало је вероватно да ће се Ајнтрајхт одрећи Гаћиновића који је у прошлој сезони одиграо 33 меча и постигао четири гола уз пет асистенција у свим такмичењима.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар