Juventus hoće Gaćinovića!

U pitanju bi bila trampa.

Fudbal 21.06.2018 | 16:00
Juventus hoće Gaćinovića!
Juventusova prva meta u letnjem prelaznom roku je Sergej Milinković Savić, ali on nije jedin Srbin na radaru. Stara dama razmišlja i o dovođenju Mijata Gaćinovića!

Italijanski i neki nemački mediji javljaju da je Juventusov sportski direktor Đuzepe Marota zainteresovan da dovede srpskog vezistu iz Ajntrahta. Tačnije, klub iz Frankfurta se prvi obratio Juventusu iz potpuno drugog razloga, a onda dobio odgovor da je Juve zainteresovan za Gaćinovića!

Naime, Ajntraht je na listu prioriteta u letnjem prelaznom roku stavio dovođenje Juventusovog mladog napadača Alberta Ćerija. On je prošle sezone odigrao sjajno na pozajmici u Peruđi i postigao 15 golova u Seriji B. Uprkos tome, nema mesta u timu Maksa Alegrija zbog žestoke konkurencije i Juventus je rešio da ga proda i naplati negove golove iz Peruđe.

Kada se Ajntraht javio Juventusu s namerom da započne pregovore oko Ćerija, dobio je odgovor da igrač košta 12.000.000 evra ali i da je Juve raspoloženiji za trampu. Marota je predložio Nemacima da im pošalje Ćerija u zamenu za Gaćinovića ili u zamenu za holandskog defanzivca Džetra Viljemsa. Obojica su neko vreme na radaru Bjankonera kao potencijalna pojačanja i sada se ukazala šansa da dođu do jednog od njih. Zasad je u pitanju samo ideja, ali i svakako velika satisfakcija za srpskog vezistu.

Ipak, malo je verovatno da će se Ajntrajht odreći Gaćinovića koji je u prošloj sezoni odigrao 33 meča i postigao četiri gola uz pet asistencija u svim takmičenjima.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar