Стефан Савић у Јувентусу? Има дима!

Да ли ће бити и ватре?

Фудбал 17.06.2018 | 10:00
Стефан Савић у Јувентусу? Има дима!
Црногорски штопер Стефан Савић ових дана налази се на слатким мукама ових дана! Пре само једног дана објављено је да се дефанзивац мадридског Атлетика налази у озбиљним преговорима са Челсијем и Јувентусом, док поједине информације са "чизме" говоре да је у овом тренутку најближи дресу Старе даме.

Уколико би се трансфер у редове италијанског шампиона заиста догодио, Савић би се у Серију вратио после три године, односно после лета 2015. године када је за суму од 25.000.000 евра појачао редове мадридског клуба. Савић је у Серији А оставио одличан утисак играјући за Фјорентину, где је стигао 2012. годиен као слободан играч после не тако блиставе епизоде у Манчестер Ситију. Ипак, у наредне три сезоне дизао је форму и постао један од најбољих играча Виоле, што га је и препоручило Атлетику. 

Колико је заправо озбиљна ситуација око потенцијалног одласка црногорског репрезентативца говори и то да је Атлетико већ покушао да ангажује његову замену у лику још једног Фјорентининог играча и некадашњег бисера Партизана - Николе Миленковића. Откровење српске репрезентације у досадашњем делу припрема за Мундијал нашло се на радару Атлетика, који је понудио 30.000.000 евра, али је спортски директор Виоле Панталео Корвино категорички рекао - НЕ. 

Због тога је Савићев трансфер и даље у стању приправности, а његов агент Жарко Пеличић индиректно је потврдио да има дима.

„Стефан је ТОП фудбалер, увек је интересантан на тржишту. Сигуран сам да може да игра за било који од најјачих клубова у Европи. Јувентус? Не бих о именима, јер све иде преко клуба. Он је и даље играч Атлетика, а видећемо наредних дана шта је најбоље за њега и клуб“, поручио је Пеличић.

Како сада ствари стоје Партизану неће ићи никакав проценат од Савићеве продаје кроз фонд солидарности, пошто није дете клуба, а у Партизану је провео свега годину дана. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар