Stefan Savić u Juventusu? Ima dima!

Da li će biti i vatre?

Fudbal 17.06.2018 | 10:00
Stefan Savić u Juventusu? Ima dima!
Crnogorski štoper Stefan Savić ovih dana nalazi se na slatkim mukama ovih dana! Pre samo jednog dana objavljeno je da se defanzivac madridskog Atletika nalazi u ozbiljnim pregovorima sa Čelsijem i Juventusom, dok pojedine informacije sa "čizme" govore da je u ovom trenutku najbliži dresu Stare dame.

Ukoliko bi se transfer u redove italijanskog šampiona zaista dogodio, Savić bi se u Seriju vratio posle tri godine, odnosno posle leta 2015. godine kada je za sumu od 25.000.000 evra pojačao redove madridskog kluba. Savić je u Seriji A ostavio odličan utisak igrajući za Fjorentinu, gde je stigao 2012. godien kao slobodan igrač posle ne tako blistave epizode u Mančester Sitiju. Ipak, u naredne tri sezone dizao je formu i postao jedan od najboljih igrača Viole, što ga je i preporučilo Atletiku. 

Koliko je zapravo ozbiljna situacija oko potencijalnog odlaska crnogorskog reprezentativca govori i to da je Atletiko već pokušao da angažuje njegovu zamenu u liku još jednog Fjorentininog igrača i nekadašnjeg bisera Partizana - Nikole Milenkovića. Otkrovenje srpske reprezentacije u dosadašnjem delu priprema za Mundijal našlo se na radaru Atletika, koji je ponudio 30.000.000 evra, ali je sportski direktor Viole Pantaleo Korvino kategorički rekao - NE. 

Zbog toga je Savićev transfer i dalje u stanju pripravnosti, a njegov agent Žarko Peličić indirektno je potvrdio da ima dima.

„Stefan je TOP fudbaler, uvek je interesantan na tržištu. Siguran sam da može da igra za bilo koji od najjačih klubova u Evropi. Juventus? Ne bih o imenima, jer sve ide preko kluba. On je i dalje igrač Atletika, a videćemo narednih dana šta je najbolje za njega i klub“, poručio je Peličić.

Kako sada stvari stoje Partizanu neće ići nikakav procenat od Savićeve prodaje kroz fond solidarnosti, pošto nije dete kluba, a u Partizanu je proveo svega godinu dana. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar