Нејмар: За себе не бих дао 222 милиона!

А Немцима спремамо освету! Један од најбољих фудбалера на свету и свакако најскупљи Нејмар мисли да не вреди толико.

Фудбал 17.06.2018 | 08:00
Нејмар: За себе не бих дао 222 милиона!
Он се после неколико месеци паузе због повреде вратио на терен у два припремна меча која је Бразил одиграо пред почетак Мундијала. У оба је дао гол, прво Хрватској, потом и Аустрији, а Бразил је лагано побеђивао.

До повреде, Бразилац је играо за ПСЖ и то прилично добро. ПСЖ међутим ни са њим и Килијаном Мбапеом у екипи није успео да направи већи искорак у Лиги шампиона, а Нејмар признаје да је сума коју су Парижани платили за њега превисока.

"Не чини ме висина тог трансфера поносним. То је само новац и ништа више. Али не могу да урадим ништа тим поводом. Лично, платио бих мање за себе", признаје Нејмар немачком Споксу.

Он је прошле године плаћен 222 милиона евра када је из Барселоне прешао у Парис Сен Жермен. Нејмар је на питање које су му највеће глупости, рекао да их је као млађи правио много.

Бразил сада очекују утакмице групне фазе у групи Е Светског првенства са Србијом, Костариком и Швајцарском, а он је прокоментарисао и шта се десило на прошлом Мундијалу када је Немачка у Бразилу разбила "Селесао" 7:1.

"То је био тежак пораз за сваког Бразилца, самим тим и за мене јер нисам био на терену, али сам био део тог тима. Осетио сам се сломљено, а то је утицало и на остале. Очекивања су од нас била нехумано велика, а Немачка је одличан противник. Знали смо да ће бити тешко. Нажалост, пораз се десио кад се десио. Сад коначно имамо шансу да избришемо прошли Мундијал. Можда се опет сретнемо са Немачком и онда добијемо прилику да се осветимо", рекао је Нејмар.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар