Nejmar: Za sebe ne bih dao 222 miliona!

A Nemcima spremamo osvetu! Jedan od najboljih fudbalera na svetu i svakako najskuplji Nejmar misli da ne vredi toliko.

Fudbal 17.06.2018 | 08:00
Nejmar: Za sebe ne bih dao 222 miliona!
On se posle nekoliko meseci pauze zbog povrede vratio na teren u dva pripremna meča koja je Brazil odigrao pred početak Mundijala. U oba je dao gol, prvo Hrvatskoj, potom i Austriji, a Brazil je lagano pobeđivao.

Do povrede, Brazilac je igrao za PSŽ i to prilično dobro. PSŽ međutim ni sa njim i Kilijanom Mbapeom u ekipi nije uspeo da napravi veći iskorak u Ligi šampiona, a Nejmar priznaje da je suma koju su Parižani platili za njega previsoka.

"Ne čini me visina tog transfera ponosnim. To je samo novac i ništa više. Ali ne mogu da uradim ništa tim povodom. Lično, platio bih manje za sebe", priznaje Nejmar nemačkom Spoksu.

On je prošle godine plaćen 222 miliona evra kada je iz Barselone prešao u Paris Sen Žermen. Nejmar je na pitanje koje su mu najveće gluposti, rekao da ih je kao mlađi pravio mnogo.

Brazil sada očekuju utakmice grupne faze u grupi E Svetskog prvenstva sa Srbijom, Kostarikom i Švajcarskom, a on je prokomentarisao i šta se desilo na prošlom Mundijalu kada je Nemačka u Brazilu razbila "Selesao" 7:1.

"To je bio težak poraz za svakog Brazilca, samim tim i za mene jer nisam bio na terenu, ali sam bio deo tog tima. Osetio sam se slomljeno, a to je uticalo i na ostale. Očekivanja su od nas bila nehumano velika, a Nemačka je odličan protivnik. Znali smo da će biti teško. Nažalost, poraz se desio kad se desio. Sad konačno imamo šansu da izbrišemo prošli Mundijal. Možda se opet sretnemo sa Nemačkom i onda dobijemo priliku da se osvetimo", rekao je Nejmar.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar