"Будућност ће довести још два, три појачања"

Шампион АБА лиге већ је кренуо да гради тим за Евролигу следеће сезоне, а председник клуба најављује још нових лица у Подгорици.

Кошарка 17.06.2018 | 09:15
"Будућност ће довести још два, три појачања"
Екипа Будућности освајањем АБА лиге обезбедила је наступ у Евролиги следеће сезоне. Подгоричани после дуге паусе у том такмичењу желе да оставе позитиван утисак и забележе добре резултате, због чега су већ кренули са реновирањем тима.

У Подгорицу су стигли Коти Кларк, а потом и Едвин Џексон, али ту није крај појачањима.

Председник клуба Драган Бокан најављује још неколико нових лица овог лета.

"Довођењем Кларка И Џексона прави се основа екипе за наступ у Евролиги. На основу њих двојице довешћемо још два или три појачања до краја прелазног рока", рекао је Бокан агенцији МИНА, преносе "Вијести".

Он није конкретно навео да ли се ради о странцима или домаћим играчима.

"Тренер Александар Џикић то прати, менаџмент и управа раде један део, а спортски други део посла. Прати се на десетине играча, али ангажоваћемо само оне који треба да буду превага. Желимо да доведемо конкретна појачања. Дакле, до почетка септембра очекујем два или три конкретна појачања", навео је председник Подгоричана.

Он је додао и да је задовољан како теку припреме за Евролигу.

"Све иде према плану, а радови ће се за десетак дана захуктати у Морачи. Крај реконструкције очекује се до почетка септембра. У сталном смо контакту са Евролигом, све иде како треба. Нема никакве дилеме хоћемо ли играти Евролигу", рекао је Бокан.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар