"Budućnost će dovesti još dva, tri pojačanja"

Šampion ABA lige već je krenuo da gradi tim za Evroligu sledeće sezone, a predsednik kluba najavljuje još novih lica u Podgorici.

Košarka 17.06.2018 | 09:15
"Budućnost će dovesti još dva, tri pojačanja"
Ekipa Budućnosti osvajanjem ABA lige obezbedila je nastup u Evroligi sledeće sezone. Podgoričani posle duge pause u tom takmičenju žele da ostave pozitivan utisak i zabeleže dobre rezultate, zbog čega su već krenuli sa renoviranjem tima.

U Podgoricu su stigli Koti Klark, a potom i Edvin Džekson, ali tu nije kraj pojačanjima.

Predsednik kluba Dragan Bokan najavljuje još nekoliko novih lica ovog leta.

"Dovođenjem Klarka I Džeksona pravi se osnova ekipe za nastup u Evroligi. Na osnovu njih dvojice dovešćemo još dva ili tri pojačanja do kraja prelaznog roka", rekao je Bokan agenciji MINA, prenose "Vijesti".

On nije konkretno naveo da li se radi o strancima ili domaćim igračima.

"Trener Aleksandar Džikić to prati, menadžment i uprava rade jedan deo, a sportski drugi deo posla. Prati se na desetine igrača, ali angažovaćemo samo one koji treba da budu prevaga. Želimo da dovedemo konkretna pojačanja. Dakle, do početka septembra očekujem dva ili tri konkretna pojačanja", naveo je predsednik Podgoričana.

On je dodao i da je zadovoljan kako teku pripreme za Evroligu.

"Sve ide prema planu, a radovi će se za desetak dana zahuktati u Morači. Kraj rekonstrukcije očekuje se do početka septembra. U stalnom smo kontaktu sa Evroligom, sve ide kako treba. Nema nikakve dileme hoćemo li igrati Evroligu", rekao je Bokan.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar